Dennis Juhl er chefkok i Ruths Gourmet og gastronomisk ansvarlig for Ruths Brasserie, morgenbuffet samt selskaber og konferencemiddage på Ruths Hotel

Dennis Juhl er uden tvivl en af de største kokketalenter i Danmark, og er et naturligt valg som Chefkok på Ruths Hotel.

Da han blev udlært som kok i 2009 var han på Ruths Hotel og arbejdede sammen med Chef Michaud både i Ruths Gourmet og Ruths Brasserie indtil han i 2011 blev ansat som chefkok på Nordisk Spisehus i Århus.

Da Dennis var elev på Ålborg teknisk skole var Thorsten Schmidt faktisk en af hans lærere, og Dennis har siden arbejdet hos Malling & Schmidt i Århus. Thorsten Schmidt og Dennis Juhl bistod med åbningen af Kähler i Tivoli inden de sidste år kom til Ruths Hotel sammen.

Nu har Dennis Juhl det gastronomiske ansvar på Ruths Hotel, og vi glæder os meget til at nyde hans erfaring både inden for det klassiske franske køkken samt det mere innovative nye nordiske køkken.Dennis Juhl har siden sin elevtid også udmærket sig på konkurrenceniveau.

Blandt andet har han vundet DM for elever og det Nordiske mesterskab samt repræsenteret Danmark både ved OL og VM. Men nu hvor han har overtaget ansvaret i køkkenet på Ruths Hotel er konkurrencerne lagt på hylden.