De 3 menuvalg: Fiskemenu, Skagenmenu samt Ruths Menu sammensættes ud fra sæsonens ypperligste råvarer af køkkenchef Dennis Juhl

Fiskemenu 

  • Torsk, broccoli og muslingesauce
  • Stegt jomfruhummer, syltede løg og saltet spæk
  • Skagen fisk, hasselnødder og kartoffel sauce
  • Fåremælksyoghurt, dild og ’’æg’’

4-retters menu 795,-
Vinmenu 650,-


Skagen Menu 

  •  Torsk, broccoli og muslingesauce
  • Skagen fisk, rosenkål og kartoffel sauce
  • Stegte kalvebrisler, svampe og løg
  • Modnet oksemørbrad, hasselnødder og trøffel
  • Fåremælksyoghurt, dild og ’’æg’’

5-retters menu 865,-
Vinmenu 725,-


 Ruths Menu 

  • Torsk, broccoli og muslingesauce
  • Sepia, ”peaso” og trompethatte
  • Stegt jomfruhummer, syltede løg og saltet spæk
  • Skagen fisk, rosenkål og kartoffel sauce
  • Stegte kalvebrisler, svampe og løg
  • Modnet oksemørbrad, hasselnødder og trøffel
  • Blåskimmel og pære
  • Fåremælksyoghurt, dild og ’’æg’’

8-retters menu 1.295,-  
Vinmenu 1.000,-

Serveres kun til hele bordet. Bestilles inden kl. 20.00


Vi tager forbehold for ændringer i løbet af sæsonen. 

se vores vinkort