Ruths Wellness tilbyder massager og velværebehandlinger for alle livsnydere.

Massage aktiverer blodomløbet og kan fjerne spændinger i kroppen, hvilket giver en følelse af velvære og forcerer pulsen ned med 10 takter:

Velværemassage 
En klassiker, hvor kyndige hænder forkæler og løsner med lange strøg og dybe tag. Du kan vælge mellem en forløsende helkropsmassage eller en effektiv rygmassage, der løsner spændinger i ryg, skulder og nakke.
Rygmassage: Ca. 30 minutter / 550 kr.
Helkropsmassage: Ca. 60 minutter / 750 kr.


Hot Stone Massage
Massage udført med varme lavasten, som blødgør dine muskler og løsner spændinger i dybden.
Hele kroppen: Ca. 70 minutter / 950 kr.


Hovedbundsmassage
Giver dig ren nydelse, sætter gang i blodcirkulationen og løsner op for evt. spændingshovedpine og spændinger i nakken. Inkl. décollté og nakkemassage.
Ca. 30 minutter / 450 kr.


Mama Earth med Kalahari og Ainhoa 
En sanselig og nærværende graviditets- og efterfødselsbehandling, hvor kroppen og sindet stimuleres. Vi arbejder med lymfedrænage og skønne massageteknikker, som afspænder og afstresser kroppen. Vi benytter certificerede økologiske og naturlige olier og cremer fra Kalahari og Ainhoa i denne behandling. Behandlingen er designet til gravide men kan modtages af alle.
Ca. 90 minutter / 1250 kr.

 

 

Massagetag, specialteknikker og dufte med terapeutisk virkning. Behandlingerne er en behagelig oplevelser for både krop og sjæl.

Gl. Skagen idyl
En kombinationsbehandling med peeling, kropsindpakning og massage. Hvis Gl. Skagen idyllen og Ruths Hotel Oplevelsen ikke har fået din puls ned med 10 takter, så vil denne behandling give en kropslig såvel som mental velvære, der sikre et afslappende ophold. 
Ca. 90 minutter/ 1395 kr.


Hybenrose
En afstressende behandling startende med et aromabad, som hjælper dig med at finde ro og fokus, efterfulgt af en tør peeling og afsluttende med en aromamassage med rosenolie. 
Ca. 120 minutter / 1595 kr.


The Skagen Feeling
En behandling, hvor du opnår dyb afslapning, reducerer væskeophobninger (ødemer), toner huden og forener krop og sjæl i harmoni. Behandlingen er astrigerende og antioxidant og indeholder aromabad, peeling med bambus og afsluttes med en afslappende massage med Hibiscus blomster. 
Ca. 120 minutter / 1595 kr.


Brug for hjælp?
Kontakt os på tlf
98 44 11 24

Har du spørgsmål?
Kontakt os gerne på email
info@slet-dette.ruths-hotel.dk