Torsdag d. 25. april afholder vi en sublim 'Winemakers dinner' med den anerkendte Sommerlier Koji Nakada fra vinhuset Lou Dumont i Gevrey-Chambertin, som tager jer igennem en række smagninger af hans udsøgte Bourgogne vine. 

Arrangementet starter kl. 18:30 i Dagmar-salen, hvor I sammen med Sommerlier/Winemaker Koji Nakada og Restaurantchef Johan Brodersen, skal smage en række bourgogne vine mens I nyder en tilpasset 4 retters menu kokkereret af Køkkenchef Peter Frydkjær. 

 

Aftenen starter med velkomstdrink bestående af Cremant d´Bourgogne, hvorefter I skal igennem 7 bourgogner.

1. ret:
2016 Bourgogne Blanc Cuvée Family Bio
2014 Meursault

2. ret:
2016 Bourgogne Rouge
2016 Gevrey-Chambertin 

3. ret:
2014 Morey St. Denis
2016 Charmes-Chambertin

4. ret:
2014 Chambolle-Musigny

 

Pris. pr. person inkl. bourgogne vinsmagning samt 4 retters menu kr. 1.200,-

 

Der er selvfølgelig mulighed for at overnatte til en pris af kr. 625,- pr. person i stort dobbeltværelse inkl. stor morgenbuffet med lune æggeretter direkte fra kokken samt fri adgang til Ruths Wellness begge dage. 


Tilmelding
kan ske på telefon
+45 9844 1124

Tilmelding via email?
Tilmeding til Bourgogne aften på
info@slet-dette.ruths-hotel.dk