Som en hyldest til Bourgogne  afholder vi winemaker's dinner med den yderst
anerkendte producent Benjamin Leroux, naturligvis fra Bourgogne.

Arrangementet finder sted den 12. maj, og det er Ruths Gourmet, som danner
rammen . Johan Brodersen har udvalgt udsøgte vine, som elegant bliver
komplimenteret af 4-retters specialdesignet menu fra Jack Cramer.

 

I skøn harmoni med den 4-retters menu vil nedenstående vine blive serveret.

Pris pr. person: 1.995,-


  • Aperitif: 
    Bourgogne Aligoté

  • Første ret:
    Auxey Duresses Blanc
    Meursault Villages
  • Anden ret:
    Chassagne-Montrachet 1. Cru “Abbaye de Morgeot”
    Puligny-Montrachet
  • Tredje ret:
    Volnay “Clos Cave des Ducs” 1.Cru
    Clos de Vougeot, Grand Cru
  • Fjerde ret:
    Meursault “Charmes Dessus” 1. Cru

Vi tager imod bordbestilling til denne eksklusive winemaker's dinner.

Giv os et kald på:
98 44 11 24