Dirigentstokken for det gastronomiske ansvar på Ruths Hotel skifter ejermand pr. 1. september 2017 og i den anledning vil nuværende køkkenchef Dennis Juhl og kommende køkkenchef Jacob Spolum sammen byde på en unik oplevelse torsdag den 31. august.

Oplev en unik aften med en 4-retters menu i Ruths Gourmet, hvor Dennis Juhl takker af med de første 2 retter inden det gastronomiske ansvar symbolsk overdrages til Jakob Spolum, som står for hovedretten og desserten. Dette er bogstavligtalt en unik chance for at opleve 2 store kokketalenter med intens passion for gastronomi på én aften. 

Specialpris med ophold:

  • 4 retters menu i Ruths Gourmet
  • 4 retters vinmenu
  • Overnatning i et skønt dobbeltværelse for 2 personer
  • Morgenbuffet med a la carte æggeretter
  • Adgang til faciliteterne i Ruths Wellness

Pris pr. person 1.995,-

Tid: 31. august klokken 19.00  

Pris pr. person for 4 retters unik menu og vinmenu 1.395,-

Tilmelding
kan ske på telefon
+45 9844 1124

Tilmelding via email?
Bordreservation forespørges på
info@slet-dette.ruths-hotel.dk