Det bliver uden tvivl en opløftende aften, når vi afholder en Winemakers Dinner med Champagne "en masse".

Til hver af de fem retter serveres to forskellige glas champagne. Hver champagne og dens karakteristik vil
blive præsenteret i sammenhæng med retterne, hvorved sammenspil og smagsnuancer vil blive beskrevet.

Arrangementet finder sted den 15. oktober, og det er vores stemningsfyldte restaurant Okê, som danner
rammen. Johan Brodersen har med omhu udvalgt hver champagne, der på fornemste vis vil blive
komplimenteret af 5-retters specialdesignet menu fra Jack Cramer.

Aftenens menu vil tage udgangspunkt i de bedste råvarer fra sæsonen.
Selve retterne er endnu ikke fastlagte. 


 I et sublimt sammenspil med den 5-retters menu vil nedenstående champagne blive serveret.

▪ Aperitif:
Deutz, Brut Classic

 

▪ 1. ret:
2015 Deutz Blanc de Blancs, Vintage, magnum, Champagne Deutz
2016 Deutz Blanc de Blancs, Vintage, magnum, Champagne Deutz

▪ 2. ret:
2009 Amour de Deutz, Blanc de Blancs, Champagne
2009 Amour de Deutz Rose, Vintage, Champagne Deutz

▪ 3. ret:
2012 Deutz Brut, Vintage, magnum, Champagne▪ Deutz
2009 Cuvee William Deutz Brut, Grand Cru, Champagne Deutz

▪ 4. ret:
2014 Hermitage Rouge, AOP, Domaine des Tourettes, magnum, Maison Delas Freres
2014 Côte-Rôtie, AOP, Seigneur de Maugiron, magnum, Maison Delas Freres

▪ 5. ret:
Deutz Rose, AOP, magnum, Champagne Deutz
2014 Deutz Rose, Vintage, Champagne Deut


Pris pr. person: 2.800,-


Vi tager imod bordbestilling til denne eksklusive winemaker's dinner.

Giv os et kald på:
98 44 11 24