Fredag den 8. marts klokken 18.30 kan du opleve en livsbekræftende og inspirerende aften, når vores elever får mulighed for at vise hvad de har lært. 

Arrangementet foregår i Dagmar-salen og retterne serveres fra Ruths Gourmet. Det er vores kokke-elever, som selv kreere hver ret - selvfølgelig under kyndig vejledning fra køkkenchef Peter Frydkjær. Vores tjenerelever står for bordopdækning og sammensætter en vinmenu tilpasset hver ret under rådgivning fra Restaurantchef Johan Brodersen.

Der er mulighed for blot at bestille bord til arrangementet eller kombinere aftenen med en overnatning på Ruths Hotel. 

  • Velkomstbobler med snacks
  • 3 retters menu, hvor hver ret bliver præsenteret og kreeret af en kokkeelev
  • 3 retters vinmenu sammensat og præsenteret af vore tjenerelever. 
  • Kaffe med sødt. 

Pris pr. person: DKK 950

Ønskes en efterfølgende overnatning på Ruths Hotel kan et værelse for 2 personer bestilles via receptionen fra kr. 1200,- pr. person. 

Tilmelding
kan ske på telefon
+45 9844 1124

Tilmelding via email?
Tilmeding til Elevaften på
info@slet-dette.ruths-hotel.dk