Til alle jer, som elsker smagen af Skagen og alt godt fra havet, så kan vi glæde med, at Ruths Gourmet igen i år, byder på vores traditionsrige fiske- og skaldyrsbuffet 3 lørdage i juli måned.    

Arrangementet starter klokken 18.30, og bordreservation foregår udelukkende via forudbestilling af billet i vores onlinebutik, hvor du vælger mellem den 13. juli, 20. juli eller 27. juli.

Ruths Hotels eksklusive fiske- og skaldyrsbuffet indeholder:

  • Sommer grønt fra Knifholt
  • ”Pil selv” rejer med mayonnaise og citron
  • Kogte krabbeklør
  • Kogte jomfruhummerhaler med aioli og citron
  • Østers natural
  • Østers ”bloody mary”
  • Østers med syrnet fløde og dild
  • Lyn grillet tun med mangosalsa
  • Cheviche af helleflynder med tigermilk
  • Varmrøget færøsk laks fra Toprøg
  • Fiske terrine med aspargesfløde, purløg og ørrederogn.
  • Hosamaki
  • Nigiri
  • Uramaki
  • Sashimi
  • Frisk forårsrulle med røget torsk og urter fra haven
  • Kongekrabbe med glaskål og grønmango
  • Confiteret blæksprutte med tomatsalsa
  • Stegte kammuslinger a ala nage
  • Gratineret blåmuslinger i chimichurri
  • Gratineret jomfruhummer med hvidløg & persille
  • Friteret rejer i panko med safrans aioli
  • Gratineret røget kuller med reduceret fløde
  • Ramen med saltet torsk & consommé
  • Stegt slethvar med hyldeblomst buerre blanc
  • ”brændt” laks  med trøffel creme & ristede hasselnødder.
  • Forskelligt brød & smør


Pris pr. person: kr. 900,-

 

Bestil billet her

Fiske- skaldyrsbuffetterne består både af et koldt og et varmt parti samt efterfølgende dessert. I denne video kan du se en "overflyvning" af kold sektion