Eksklusivt velgørenhedsarrangement til fordel for Scleroseforeningen.
Ruths Hotel har æren af at danne rammen, når et udvalg af Danmarks mest anerkendte kokke valfarter til Gl. Skagen. Hver stjernekok vil kreere én af i alt 12 suveræne signaturretter, og selv stå for at præsentere retten.

Det er Jack Cramer, som er initiativtager til arrangementet, da netop Sclerose i årevis har påvirket hans nære familie. Alle deltagende kokke bakker op om det velgørende formål, og al overskud fra menuen går naturligvis ubeskåret til Scleroseforeningen. Denne aften vil vores sommeliers stå klar til at rådgive om velpassende vin fra øverste hylde i vores vinkælder. For at kunne komplementere det kulinariske niveau, er der desuden anskaffet årgangsvine af ekstraordinær klasse specielt til dette formål.

I velgørenhedens tegn bliver der sidst på aftenen afholdt auktion, som sideløbende vil køre online via et velrenommeret auktionshus. Vi har æren af at have direktør ved Skagens Museum, Lisette Vind Ebbesen,
som aftenens auktionarius. Alt på denne auktion vil som aftenens øvrige aspekter være i absolut særklasse.

Et stjernebesat køkken

 

Vi er yderst beærede over, at kunne præsentere et line-up med flere af Danmarks mest interessante personligheder indenfor gastronomi, såsom:

▪ Kenneth Hansen – Svinkløv Badehotel

▪ Wassim Hallal – Fredrikshøj

▪ Nicolaj Møller – Treetop

▪ Mads Battefeld – Sushi Anaba

▪ Daniel McBurnie – Lyst

▪ Lasse Starup – Bror Ditlev

Der arbejdes desuden på at få stjernedrys fra udlandet til denne aften, og der er kontakt til flere yderst interessante kokke rundt om i Europa. Dette bliver dog først bekræftet, når der er bedre forudsigelighed på eventuelle rejserestriktioner.  

En ekstraordinær aften

 

▪ 18:00: Okê signatursnacks & champagne

▪ 18:30: 12-retters menu med præsentation fra hver kok
            (vin og øvrige drikkevarer købes særskilt)

▪ 22:00: Auktion ved Lisette Vind Ebbesen

▪ 23:30: Cocktails & networking

 

Pris pr. person: 3.000 kr.

 

Denne ekstraordinære aften løber af stablen den 7. marts,
og der er et begrænset antal pladser. 


Bordreservation kan foretages ved at tage kontakt til vores receptionen. Skulle der være
spørgsmål eller særlige forespørgsler, så står vi som altid klar til at være behjælpelige.

Giv os et kald på:
98 44 11 24