Torsdag den 27. februar bliver en hyldest til den franske vintertrøffel i Ruths Gourmet.

 

Michuad og køkkenchef Jack Cramer vil sammensætte en 7-retters menu, hvor alle retter vil have den franske vintertrøffel som ingrediens. 

Trøffelaften i Ruths Gourmet - torsdag den 27. februar klokken 18.30

Havbars - Perle blanche – Borgi

2017 Luneau-Papin, Muscadet "Clos des Allées" Loire, Frankrig

Foie Gras – Brioche – Portvin

2016 Josmeyer, Gewurztraminer, Alsace, Frankrig

Kammusling -  Piemonte Hasselnødder – Selleri

2016 Rafael Palacios, Louro, Galicien, Spanien

Indbagt Pighvar – Brunal

2017 Benjamin Leroux, Borgogne Blanc, Bourgogne, Frankrig

”Tournado Rossini”

2014 Pavilion Leovillé Poyferre, St. Julian, Bordeaux, Frankrig

Grød – Alba

2015 Kühling-Gillot, Riesling, Auslese "Hipping" Rheinhessen

Granny smith – Tuber Melanosporum

2014 Chateau Soucherie, Coteaux du Layon, ”Vieilles Vignes”, Loire, Frankrig  

7-retters menu med vinmenu til DKK 2500 pr. person

Bestil bord på 98441124 eller info@ruths-hotel.dk

Tilmelding
kan ske på telefon
+45 9844 1124

Tilmelding via email?

info@slet-dette.ruths-hotel.dk