Arrangementskalender 2020

Ruths Hotel Oplevelsen er eksklusiv forkælelse af alle sanser året rundt - der kan dog være forskellige facetter af denne forkælelse på forskellige tidspunkter i løbet af sæsonen. Her kan du se en oversigt af arrangementer for sæsonen 2020. 

Du kan også tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi hver måned udtrækker en vinder af et ophold på Ruths Hotel


Det er velvære helt ud i tåspidserne, når de røde kinder genopvarmes i wellness eller foran pejsen efter en gåtur langs stranden i det frostklare Skagen lys. 

 

Nytårskur på toppen af Danmark 

Nytårstaffel i Ruths Gourmet  

Arès-midi - med en lille melodi

Vinterferie for voksne 

Valentinsaften  

Trøffelaften med Michaud og Cramer 

Kaviaraften - Udsat.  

Dagene bliver længere for hver dag, alt pibler frem i naturen og de første insisterende gæster finder atter plads på terrassen ved Ruths Brasserie for at nyde forårsolen.

Lyset over Skagen giver en følelse af at der er lidt højere til himlen og der skulle være god mulighed for at sidde på terrassen ved Ruths Brasserie.

 

Påskepakken - fra den 3. til 12. april - aflyst

Alsaceaften med Domian Josmeyer - 16. april  

St. Bededag - fra den 8. til 10. maj

Bourgogneaften - den 20. maj

Kr. Himmelfartsferie - fra den 21. til 24. maj 

Det er liv og glade dage på terrassen ved Ruths Brasserie, og det historiske badehotel bliver et ferie-resort med aktiviteter hen langs Jeckelsvej. Det er sommer på toppen!  

At være ved havet på en efterårsdag med fuld kraft i vindstyrken giver en vitaliserende energi og er ren lise for sjælen. Lykkelig er den der tilmed finder en hulsten ved stranden.

 

Vildtaften i Ruths Gourmet - 1. oktober

Kokketræf for scleroseforeningen - 22. oktober (Mere info følger) 

Efterårsferie for voksne 2020

Mortens aften 2020

Aprés-midi med det vi kan li´ 

 

På årets sidste måneder forkæler vi vore gæster i pejsestuen med julehygge - blandt andet i form af det franske svar på gløgg, Vin Chaud. Den giver velvære helt ud i tåspidserne.