Ruths Hotel er eksklusiv forkælelses af alle sanser, og den gastronomiske forkælelse bliver vel næppe mere eksklusiv end når kaviar nydes. 


Michaud og køkkenchef Jack Cramer byder på en eksklusiv oplevelse i Ruths Gourmet med en 7-retters kaviarmenu torsdag den 26. marts klokken 18.30.  

Kaviaraften i Ruths Gourmet

 Aspargesfløde – Kørvel - Ossetra Royal

2018 Josmeyer ”Mise du Printemps” Alsace, Frankrig

Lun Rødmulle - Østers & tange creme – Ossetra

2017 Luneau-Papin, Muscadet "Clos des Allées" Loire, Frankrig

Torsk – Mandel – Havetsalat - Osietra

2017 Mark Haisma, Vigonier, Rhone, Frankrig 

Æg – Blomkål – Æble – Gold

2015 Eyrie Vineyards, Pinot Blanc, Oregon, Usa

Fjerkræ ballotine - frølår - skum – Ossetra

2017 Bourgogne Rouge, Koji & Jae Hwa ”Vieilles Vignes” Bourgogne, Frankrig

Spædelamme frikassé - ny grønne asparges - Gold

2016 Jean-Luc Jamet, Cote Rôtie, Rhone, Frankrig

Yoghurt – Honing – Hasselnød – Gold

Seehof, Huxelrebe, Spätlese, Westhofener Rotenstein, Rheinhessen, Tyskland

Oeuf à la neige - lemon curd crème - Ossetra Royal

 2016 Domaine Rotier “Les Gravels” Gaillac, Frankrig 

7-retters kaviarmenu med vinmenu til DKK 2500 pr. person

Bestil bord på 98441124 eller info@ruths-hotel.dk

Tilmelding
kan ske på telefon
+45 9844 1124

Tilmelding via email?

info@slet-dette.ruths-hotel.dk