I det franske brasserie fejres den franske biskop, Martin af Tours, med and til hovedret. Mortens aften i Ruths Brasserie er selvfølgelig med fransk inspiration. 

Søndag den 10. november har køkkenchef, Jack Cramer, kreeret en speciel 3-retters menu i Ruths Brasserie i forbindelse med Mortens aften. Den "Morten" som vi jo fejrer hedder egentlig Martin og var som bekendt biskop af Tours i Frankrig. Den 3-retters Mortens aften menu i Ruths Brasserie er således fransk inspireret: 

  • Forret - tomatiseret jordskokke-creme med souffle en crouté
  • Hovedret - Canette de dombes i variation med pommes chateau & jus gras
  • Dessert - "æble tarte tatin" med rosmarin iscreme

Pris pr. person - 395

Konceptet i Ruths Brasserie er uden bordreservation, hvor gæster blot kommer og går i løbet af aftenen. Vi har dog valgt en undtagelse på brasseriekonceptet, således at man kan reservere bord til klokken 18.00. Bestil her 

Tilmelding
kan ske på telefon
+45 9844 1124

Tilmelding via email?
Bordreservation til Skt. Hans på
info@slet-dette.ruths-hotel.dk