Der er en uovertruffen gastronomisk oplevelse i vente ved vores trøffelaften.
Den klassiske delikatesse serveres i et utal af sæsonens fineste varianter
i skøn harmoni med årstidens øvrige eksklusive råvarer. Det bliver uden
tvivl en overdådig aften - med smagsoplevelser uden sammenligning. 

Arrangementet finder sted torsdag den 10. marts med start kl. 18:00.

 

▪ Okê signatur snacks samt champagne

▪ Hengemt Tuber Unicinatum – Efterårstrøffel med knoldselleri fra Pia i Tranum

▪ Tuber Borchii/Bianchetto – Forårstrøffel med Chawanmushi & Røget ål

▪ Tuber Brumale – Muscat trøflen med Pighvar & Hvide asparges

▪ Tuber Melanosporum – Vintertrøffel med Bresse ungehane & Jus Gras

▪ Tuber Magnatum Pico – Den hvide trøffel med Thybo & Piemonte hasselnødder

▪ Tuber Melanosporum – Vintertrøffel med flødeis & valnødder

 

Pris pr. person 2.900,-

 

En udsøgt vinmenu er sammensat specifikt til denne aften. Pris pr. person 2.900,-
Alternativt vejleder restaurantchef Johan Brodersen med glæde om vores store
vinkort med et eksklusivt udvalg af sjældne vine fra vores vinkælder. 

 


Bestilling af bord

Bordreservation kan foretages ved at tage kontakt til vores receptionen. Skulle der være spørgsmål eller særlige forespørgsler, så står vi som altid klar til at være behjælpelige.

Giv os et kald på:
98 44 11 24