”Traditionens tro er uge 29 en anelse anderledes her i Gl. Skagen end alle andre uger – den vanlige ro og idyl bliver for en 3-4 dage erstattet af liv og glade dage med lidt mere livsnydelse, lidt flere bobler og stolte blærerøve i dyre biler samt sommerkjoler, solbriller og høje stiletter – uge 29 er en fest og det bliver det også i år”


Det sker i uge 29


NORDIC BAR SYNDICATE

For 5. år i træk er Gromit og hans bartendere tilbage på terrassen ved Ruths Brasserie. I år er det allerede fra fredag den 16. juli, og de vil serverer eksklusive, special-designet cocktails frem til og med lørdag den 22. juli 

NYHED

Gromit har hyret ekstra bar mandskab ind således vi kan indfri vores gæsters ønske om at få et professionel bar team hjemme i haven eller inden døre. Vi kommer med alt incl. glas, spiritus, isterninger og hvad der hører til en professionel cocktails bar. 

Pris pr. person, pr. time kr. 250,00 og minimum 30 gæster og 3 timer.
Champage og øl er ikke inkluderet i prisen.

Booking direkte til Gromit på:
Email: gromit@slet-dette.nordicbarsyndicate.com og telefon +45 26 23 39 12


Prøv en Jaguar og Land Rover

Fra den 19. til 26. juli har Ruths Hotel besøg af Jaguar Landrover Denmark, som fremviser deres biler og tilbyder en prøvetur til eventuelle entusiaster.

Se mere her 

Koppel på Sømærket

Både tirsdag den 18. og onsdag den 19. juli kan du komme til en koncert med Maria Carmen Koppel og Benjamin Koppel

Se mere her

DJ på terrassen

I de 4 dage hvor uge 29 er på det højeste har vi igen i år DJ på terrassen fra tirsdag den 18. juli til og med fredag – hver dag fra klokken 12.00 til 16.00

SPREEGLEE.com

Holder pop-up butik i Skagen i uge 28-29, som holder åben onsdag og torsdag fra kl. 12.00-22.00. Hele arrangementet finder sted på Galleri Rasmus Jeckelsvej 4, 9990 Skagen.

Læs mere her

Mads heindorf

Mads Heindorf Jewellery og Gallerie Rasmus er gået sammen om en udstilling, der vises i Strandgalleriet, Gl. Skagen. Gallerie Rasmus står for udsmykning af væggene, Mads Heindorf viser et udvalg af sine fineste smykker. 

Læs mere her


Tilmelding
kan ske på telefon
+45 9844 1124

Tilmelding via email?
Tilmeding til påskeferie på
info@slet-dette.ruths-hotel.dk