Torsdag den 16. april får Ruths Hotel besøg af en vinguide fra Domaine Josmeyer, som blandt flere eksperter anses for den førende producent af Alsace vine.

 

Alsaceaften er ikke en Winemakers-dinner, idet Josmeyer foretrækker betegnelsen vinguide fremfor for vinmager. Alle vine fra Josmeyer fremstilles af certificerede biodynamiske druer, og naturen betragtes som den reelle vinmager.

Til Alsaceaftenen vil vinene fra Josmeyer blive akkompagneret af en 4-retters menu kreeret af køkkenchef Jack Cramer.

Vinudvalget: 

2019 Josmeyer ”Mise du Printemps”

 

2005 Josmeyer Pinot Auxerrois ”H”

1995 Josmeyer Pinot Auxerrois ”H”

 

2004 Josmeyer Pinot Gris “Brand”

2001 Josmeyer Pinot Gris “Hengst”

 

2014 Josmeyer Riesling “Hengst”

2005 Josmeyer Riesling “Hengst”

 

1990 Josmeyer Gewurstraminer ”Vendange Tardive”

  

Pris pr. person DKK 1800.  

 

 


Tilmelding
kan ske på telefon
+45 9844 1124

Tilmelding via email?

info@slet-dette.ruths-hotel.dk