Onsdag den 20. maj afholder Ruths Gourmet en Bourgogneaften med en særlig hyldest til vine Bourgogne området i Frankrig. 

 

Vine fra Bourgogne nydes i skøn harmoni med en 4-retters menu kreeret af køkkenchef Jack Cramer. Her er udvalg af vine til aftenens arrangement:

2017 Vignoier, Mark Haisma, Rhone, Frankrig

 

2017 Chassagne Monrachet, Mark Haisma, Bourgogne

2017 Saint Romain, Mark Haisma, Bourgogne

 

2017  Volnay “Paux Bois” Mark Haisma, Bourgogne

2017 Gevrey Chambertin, Mark Haisma, Bourgogne

 

2016 Cornas “Les Combes” Mark Haisma, Rhone

 

2016 Morey Saint Denis 1. Cru ”Le Chaffot” Mark Haisma, Bourgogne

 

Pris pr. person: DKK 2000


P.S. På billedet ses restaurantchef, Johan Brodersen, sammen med vore tjenere Elisabeth, Tommy og Sonni på besøg ved vinslottet i Bourgogne.  

Tilmelding
kan ske på telefon
+45 9844 1124

Tilmelding via email?

info@slet-dette.ruths-hotel.dk