Kreativ kok søges til Ruths Gourmet

HØJSPÆNDTE FORVENTNINGER INDFRIET - Madanmeldelse af Ruths Gourmet

Når man tjekker ind på en gourmetrestaurant, så er forventningsbarren sat højt. Og når restauranten ligger i Gl. Skagen i det navnkundige badehotel, som Hans Chr. Ruth etablerede i begyndelsen af 1900-tallet, så får barren lige en tand ekstra. Når man så i tilgift ved, at det er køkkenchef Jakob Spolum, der skal forløse forventningerne, ja, så stiger barometerstanden endnu mere.... Drømmebarren var ikke sat en centimeter for højt, for det var i særklasse madkunst, når det er bedst.

Ovenstående er et uddrag af køkkenchef Jakob Spolums første madanmeldelse siden han overtog det gastronomiske ansvar på Ruths Hotel den 1. september. Madanmeldelsen var med topkarakter, og blev udgivet i Nordjyske lørdag den 11. november. Læs hele anmeldelsen  

Køkkenchef Jakob Spolum

Den 1. september 2017 vendte Jakob Spolum hjem til Ruths Hotel, hvor han blev udlært under Michaud, og hvor han i dag har overtaget det gastronomiske ansvar. Spolum betegner sin madstil som både dansk, fransk og nordisk, og uden at ville lægge sig fast på en bestemt stil, så er det med et stærkt udgangspunkt i klassisk gastronomi, hvor smagsoplevelsen er vigtigere end det kunstneriske udtryk, dog med en personlig tvist, hvor kreativiteten markeres. 

Kunne du tænke dig at arbejde i et køkken, som allerede har modtaget den første topanmeldelse, hvor der ikke gås på kompromis med kvaliteten, og hvor kreativiteten kommer i højsædet de kommende år, hvor Smagen af Skagen skal tilpasses Spolums personlighed.

Vi forventer…

Du er mødestabil, imødekommende, effektiv og struktureret. Du har et højt kvalitetsniveau, og du kan holde hovedet koldt i en travl hverdag. Du er fleksibel ligesom du skal kunne udstråle overskud, også i pressede situationer og have et godt gå-på-mod.

Du kan forvente…

En fantastisk arbejdsplads med gode personaleforhold. Der er plads til kreativitet og selvstændighed. Du vil indgå i et team, som stiller krav til hinanden, og hvor gæster har høje forventninger til kvalitet og oplevelse. 

Henvendelse til vores køkkenchef Jakob Spolum
på telefon 31 23 48 17 eller email job@ruths-hotel.dk