YOU'RE SIMPLY THE BEST

Ruths Hotel i Gl. Skagen søger en imødekommende overtjener med overblik, beslutningsstyrke samt sans for detaljer og kvalitet. Samtidig har du et femstjernet service-gen og du elsker at skabe de bedste betingelser og oplevelser for dine gæster.

OVERTJENER MED ET GODT VÆRTSKAB. Du smiler meget, kan lide at møde nye mennesker og er den fødte netværker. Du arbejder selvstændigt med en naturlig evne til at inspirere dit team. Du har erfaring med hotel- og restaurationsbranchen og er samtidig parat til indlæring af nye koncepter/procedure. 

DIT NYE JOB Ruths Hotel tilbyder en spændende og afvekslende helårs-fuldtidsstilling som overtjener og -vært/værtinde i et travlt miljø, hvor du får lov at sætte dit personlig præg på Ruths Hotel Oplevelsen. Ruths Hotel er en velrenommeret forretning med ordentlige arbejdsforhold og god omgangstone. Vi er et godt sammentømret team af både helårs- og sæsonansatte - både erfarne professionelle og skarpe amatører. Om sommeren kommer vi ofte tæt på de 100 ansatte - om vinteren er vi 45. Vi arbejder og har det godt sammen, og alle hjælper alle uanset fagområde og erfaring. Vi tilbyder gode løn- og arbejdsvilkår. Send din ansøgning og/eller få mere at vide om stillingen som overtjener til Restaurantchef Michelle Hemme på mihe@ruths-hotel.dk.

ANSØGNINGSFRIST: 15/10-2017. Samtaler afholdes løbende. Ansættelsesstart snarest muligt.

DET LIGGER I VORES NATUR Blå himmel, hav, klit og skøn natur så langt øjet rækker. Midt i alt det ligger Ruths Hotels konferencemuligheder. Her summer det af livsglæde og aktivitet, når de mange gæster hygger sig og nyder deres ophold. Du sanser opmærksomt det hele, har styr på både omgivelser og dine gæster, som du ved, er kommet for at opleve det bedste af det bedste både hvad angår smag, nydelse og kvalitet. Fordi det at skabe gode kundeoplevelser ligger i din natur.