Den skønne natur i Gl. Skagen er en del af Ruths Hotel Oplevelsen og der er gode muligheder for at gå en tur langs stranden eller løbe i klitlandskabet.

En del af Ruths Hotel Oplevelsen er den skønne natur i og omkring Gl. Skagen og vi vil gerne opfordre alle vores gæster til at tage en tur ud i naturen og få lidt frisk havluft samt nogle røde kinder. Således har vi lavet vores eget løbekoncept, hvor gæster kan tage et kort over Gl. Skagen med ruter i klitlandskabet og 1 flaske vand og herefter kan man selv vælge om det skal være med løbesko eller blot en gåtur.

Vi har på kortet optegnet 2 ruter:

  • 2,5 km-ruten er fra Ruths Hotel op til Sømærket med en overdådig udsigt over Gl. Skagen, Skagerrak og klitlandskabet. Fra Sømærket følges stien ned forbi sommerhuset Fellen, hvorfra man kan begive sig langs stranden op til solnedgangspladsen og tilbage til Ruths Hotel.
  • 5,0 km-ruten er fra Ruths Hotel ud langs flagbakkevej og så til højre ad kanalvej ned til stranden. Ved Fellen drejes til højre og man følger rævehulevej tilabge til Flagbakkevej og til Ruths Hotel.
  • Man kan også vælge at kombinere de 2 ruter eller løbe ud til den tilsandeden kirke (i alt 8km) eller måske helt ud til grenen og tilbage (i alt 18km)