Dagmar-salen er det største lokale på Ruths Hotel og bliver til dagligt brugt til servering af morgenbuffeten.

Når Ruths Hotel afholder nogle af vores store og traditionelle arrangementer, såsom Fiske- og Skaldyrsbuffet samt nytårsaften, så fungerer Dagmar-salen som en forlængelse af Ruths Gourmet og dermed er der plads til næsten 100 gæster. 

Interiøret i Dagmar-salen er med moderne faciliteter, hvor atmosfæren af eksklusivitet forenes med det historiske badehotel i form af trægulv, hvidmalede stole og portrætmalerier af Emma og Hans Christian Ruth samt datteren Dagmar og Johan Olaf Dahler. Lokalet prydes desuden også af et meget smukt klenodie i form af et PH-flygel fra 1931.

Selskabslokale

Bruges hele Dagmar-salen som selskabslokale, kan vi med runde borde dække op til 64 gæster. Ruths Hotel har været vært for adskillige bryllupper og fødselsdagsfester, hvor gæsterne efter en middag i salen har afsluttet med kaffe eller musik og dans i Ruths Gourmet. 

Dagmar-salen kan halveres med et forhæng, hvilket skaber en mere intim asmosfære og det er ideelt for selskaber mellem 12 og 24 gæster, som ønsker eget lokale og middag fra Ruths Gourmet. 

Konferencelokale

Bruges Dagmar-salen som mødelokale kommer AV-udstyr ned fra loftet med storskærm. Ved en bordopstilling som skolebænke er der plads til godt 40 og med bordopstilling i U-form er kapaciteten 27 mødedeltagere.

Er der brug for gruppearbejde mellem foredragene er Philip-Sørensen Lounge samt Salon 2 i samme bygning.


Brug for hjælp?
Kontakt os på tlf
98 44 11 24

Har du spørgsmål?
Kontakt os gerne på email
info@slet-dette.ruths-hotel.dk