Menyen i Ruths Brasserie består av a la carte-retter, som serveres til lunsj og aften. Vi har valgt å dele opp menyen i forretter, hovedretter og desserter. I hver kategori er det noen klassisk franske retter samt egne kreasjoner fra Ruths Brasserie. Utover det har vi også et avsnitt med anbefalinger, som også kan bli oppdatert daglig etter inspirasjon av sesongens råvarer samt dagens fangst fra Skagen Fiskeauksjon. Valget er ditt, bon appétit!

Meny


Menyen er på dansk

Forretter / Små retter

3 østers 'Perle blanche' med rødvinsvinaigrette, citron samt toast melba 120,- 

Escargots de Bourgogne med hvidløgssmør og crouton 200,-

Salade Chavignol med gratineret gedeost 180,-

Salade Gourmandise med franske specialiteter 200,-

Fransk løgsuppe med gratineret ostebrød 175,-

 

Hovedretter / Større retter

Michauds oksetatar af dansk okse med salat & pommes frites 225,-

Confit de Canard med hønsecreme salat & pommes anna 210,-

Moules frites med mayo 225,-

Ruths vinter-skaldyrsfad med søpindsvin, gambasrejer, blåmuslinger, kammuslinger, gratineret jomfruhummer, krabbeklør & østers - serveres til minimum 2 personer; pris per person 595,-

Skagenfisk med knust kartoffelkompot & muslingsauce med tonka 255,-

"Chaudrée" - Cremet bisque med skagenfisk og skaldyr 235,-

Rib-eye af fedtmarmoreret okse med kryddersmør, salat & pommes frites 375,-

 

Desserter & sødt i pejsestuen

Sêlection de fromages; Udvalg af franske oste med hybenkompot & oliven 175,-

Creme Brulée 105,-

Chokoladecookie med nødder & Valrhona Guanaja 60,-

Profiteroles med vaniljeis & Valrhona chokoladesauce 145,-

Café Gourmand - valgfri kaffe/te med 4 små søde sager 125,-

Michauds Gâteau Marcel med frisk appelsinfilet 135,-

Dagens kage, spørg betjeningen  95,-

Tilkøb af is til alle Ruths kager; Bora Bora Cru vanilje is 30,-