Menyen i Ruths Brasserie består av a la carte-retter, som serveres til lunsj og aften. Vi har valgt å dele opp menyen i forretter, hovedretter og desserter. I hver kategori er det noen klassisk franske retter samt egne kreasjoner fra Ruths Brasserie. Utover det har vi også et avsnitt med anbefalinger, som også kan bli oppdatert daglig etter inspirasjon av sesongens råvarer samt dagens fangst fra Skagen Fiskeauksjon. Valget er ditt, bon appétit!

Meny


Menyen er på dansk

Forretter / Små retter

3 østers 'Perle blanche' med rødvinsvinaigrette, citron samt toast melba 120,- 

Escargots au vin de Bourgogne med vagtelæg og crouton 195,-

Salade Chavignol med gratineret gedeost 175,-

Kammuslinger a la nage 200,-

Vol au vent med rejer, kammuslinger & blæksprutte 225,-

Letsaltet laks med spinat, porcheret æg & sauce mousseline 195,-

 

Hovedretter / Større retter

Michauds oksetatar af okse fra Himmerland med salat & pommes frites 225,-

Confit de Canard med hønsecreme salat & kartoffelkrokette 210,-

Moules frites 200,-

Plateau de fruits de mer; Skaldyrsfad med rejer, blåmuslinger, jomfruhummere, krabbeklør & østers - serveres til minimum 2 personer; pris per person 495,-

Skagenfisk med pastariso á la citronelle & fiskereduktion 245,-

"Chaudrée" - Cremet bisque med skagenfisk og skaldyr 235,-

Rib-eye af fedtmarmoreret okse med kryddersmør, salat & pommes frites 345,-

Cassoulet med bønner, braiseret svinebryst, confiteret and & chipolata-pølse 245,-

 

Desserter & sødt i pejsestuen

Sêlection de fromages; Udvalg af franske oste med hybenkompot & oliven 165,- 

Creme Brulée 105,-

Chokolade cookie med nødder & Valrhona Andoa 70% chokolade 60,-

Profiteroles med vaniljeis & Valrhona chokoladesauce 135,-

Café Gourmand - valgfri kaffe/te med 4 små søde sager 125,-

Citrontærte med brændt marengs & vaniljeis 115,-

Michauds Gâteau Marcel med frisk appelsinfilet 135,-

Dagens kage, spørg betjeningen  95,-

Tilkøb af is til alle Ruths kager; Bora Bora Cru vanilje is 30,-