Ruths Hotel beskæftiger på helårsbasis omkring 45 ansatte, men i juli måned er vi tæt på 100 ansatte, hvoraf mange kommer igen år efter år.

Dessertkok eller innovativ konditor til vores spændende dessertkøkken. Kan du lide at arbejde med de bedste råvarer og vil du være en del af teamet i Ruths Gourmet? 

 Læs mere

Hos Ruths Gourmet søger vi en stegekok, der er topmotiveret for at løfte den gastronomiske oplevelse til et nyt niveau.

 Læs mere

Kunne du tænke dig at arbejde i et køkken, som er i rivende udvikling – vi søger netop nu en ny udlært kok til det klassik franske Ruths Brasserie - med tiltrædelse snarest

Læs mere her

Ruths Hotel søger opvaskere, gerne med erfaring og gerne hurtigst muligt.  

Læs mere her

Kunne du tænke dig at arbejde med de bedste af de bedste? Har du lyst til at blive en del af et motiveret team – vi søger netop nu tjenere.

Læs mere her

Vært for morgenbuffet, morgenbrødsalg samt opstart af konferencer. Er du vært i verdenklasse og altid klar til at starte dagen med et smil?

Læs mere

Hos Ruths Brasserie søger vi servicemedarbejdere til at servicere vores mange gæster samt at hjælpe til med forefaldende arbejdsopgaver.

 Læs mere

Kunne du tænke dig at arbejde med de bedste af de bedste? Har du lyst til at blive en del af et motiveret team – vi søger netop nu tjenerelever

Læs mere her


Vi søger altid efter nye talenter og medarbejdere med passion og flair for overdådig service samt ønske om at levere kvalitetsoplevelser for vores gæster.

Du er således altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning med CV til job@slet-dette.ruths-hotel.dk