Assisterende Restaurantchef

Vi søger en karismatisk assisterende restaurantchef med overblik, beslutningsstyrke samt sans for detaljer og kvalitet.

Du vil som assisterende restaurantchef være lederen på gulvet, der skal have et skarpt øje for mulighederne for optimering af service i samarbejde det dedikerede tjenerteam på Ruths Hotel. Samtidig har du et femstjernet service-gen, og du elsker at skabe de bedste betingelser og oplevelser for dine gæster.

Vores anmelderroste gourmetrestaurant leverer et konsekvent højt niveau, både hvad angår gastronomi og service. I vores klassisk franske brasserie er tempoet højt med konstant fokus på at levere den kvalitetsoplevelse, som gæsterne forventer. I Ruths Brasserie er der fuldt hus alle weekender året rundt. I sommersæsonen er vores ikoniske terrasse desuden ekstraordinær travl.

 

Vores forventninger til dig

Du arbejder selvstændigt med en naturlig evne til at inspirere dit team. Du har erfaring med hotel- og restaurationsbranchen på et højt kvalitetsniveau, gerne Michelin-erfaring. Det er herudover altafgørende, at du udfører arbejdet med et smil og sikrer at enhver gæst føler sig velkommen såvel som velinformeret. En naturlig evne til at kunne netværke og opbygge relationer er ligeledes af stor betydning.

 

Hvad du kan forvente af os

Ruths Hotel tilbyder en spændende og afvekslende helårs-fuldtidsstilling som assisterende restaurantchef i et travlt miljø, hvor du får lov at sætte dit eget personlige præg på den oplevelse, som vi tilbyder vores gæster hele året rundt. I samarbejde med restaurantchefen vil du stå for udarbejdelse af vinkort og vinmenuer. Der vil herudover løbende være diverse ledelsesmæssige opgaver.

 

Lidt om os

Ruths Hotel er en velrenommeret forretning med ordentlige arbejdsforhold og god omgangstone. Vi er et godt sammentømret team af både helårs- og sæsonansatte både erfarne professionelle og skarpe sommertjenere. Om sommeren kommer vi ofte tæt på de 100 ansatte, om vinteren er vi 45. Vi arbejder effektivt, har det godt sammen, og alle hjælper alle uanset fagområde og erfaring. Vi tilbyder gode løn- og arbejdsvilkår.

 

Ansøgning:

Samtaler afholdes løbende. Send din ansøgning til Job@slet-dette.ruths-hotel.dk. Ved spørgsmål eller behov for yderligere detaljer, så tag endelig kontakt til Restaurantchef Johan Brodersen, ligeledes via job@ruths-hotel.dk.