BARCHEF – RUTHS HOTEL

Hos Ruths Hotel er vi stolte af vores renommé, og samtidig tør vi at udforske nye retninger og forny os. Gennem en årrække har det i særligt høj grad været gældende for arbejdet med at udvikle kvaliteten af vores drikkevarer. Samtidigt er vores bar en afdeling, hvor efterspørgsel og omsætning er i konstant vækst.

Til stillingen som barchef søger vi en profil med høj faglighed og erfaring. Du skal i kraft af overblik og effektivitet kunne følge med, når tempoet er højt, hvilket det er hele året rundt. Naturligvis med sommer på terrassen, som et kapitel for sig selv. Klassiske dyder, såsom det gode værtskab og ansvarsfølelse for at levere højeste kvalitet er herudover en topprioritet.

Passionen og evnen til at tænke nyt er et afgørende aspekt. Det gælder eksempelvis for den løbende tilpasning af vores cocktail-kort, så det passer med sæsonen samt finjustering og udvikling af opskrifter. At have de rette kvalitetsprodukter på hylderne giver værdi for vores gæster, og vi er stolte over at have udviklet to unikke typer gin i samarbejde med Njord Gin. På Ruths Hotel gives der plads til nysgerrighed og nørderi, og der er et tæt samarbejde på tværs af faglighed; bartendere, sommelier, tjenere, konditorer, specialiserede kokke osv. Herved skabes der naturlig sparring, udvikling og inspiration.

At tænke kreativt og optimere smagsmæssige nuancer er essentielt for at udvikle juicemenuen til vores anmelderroste gourmetrestaurant, og som barchef får du ansvaret for dette. Al juice og saft laves helt fra bunden, og det er altid af de bedste råvarer for at sikre, at det komplementerer hver servering i Okê. >> Se video om hele processen.

På Ruths Hotel er vi et dynamisk team af erfarne specialister og nye talenter, som alle er dedikerede til at skabe resultater, som vi er stolte af. Vi tilbyder fleksible arbejdsforhold med plads til ambitioner og til at udvikle de færdigheder, der er størst passion for.

OBS: Der er mulighed for at leje sig ind i en af vores personaleboliger. Opstartsdato og løn efter aftale.

 

Send ansøgning samt CV til: Job@slet-dette.ruths-hotel.dk. For yderligere spørgsmål kontakt venligst Restaurantchef Johan Brodersen, ligeledes via job@ruths-hotel.dk