Har du erfaring som vært/værtinde og/eller tjener i restaurationsbranchen, og kan du bevare et køligt overblik, når det pludselig vælter ind med gæster? Er det dig der sørger for, at gæsterne bliver mødt med et smil, overskud, nærhed og et hjertevarmende ”God morgen”, når de skal til at indtage deres lækre morgenmad?

Så er det muligvis DIG vi leder efter! Ruths Hotel leder lige nu efter en tjener til at administrere vores morgenmadsservering samt agere vært/værtinde for vores spisende gæster. Du er den første person gæsterne møder om morgenen, og du skal derfor udstråle en god energi og yde en enestående service, således at gæsterne får den bedst mulige oplevelse i vores morgenmadssal. Du vil blive ansvarlig for et mindre team, hvor du sørger for, at alle processer spiller, og at alle dine medarbejdere trives.

 

Primære arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Seating og servicering af gæster, herunder a la carte-servering
 • Ansvarlig for morgenmadsservice og brødsalg
 • Ansvarlig for opstart af konferencer og møder (vært/værtindefunktion)
 • Administrering af et team bestående af tjenere og køkkenfolk
 • Ad hoc opgaver

Vi forestiller os, at du er..

 • Smilende,udadvendt, servicemindet, samt har fokus på gæstens oplevelse
 • Har overblik og kan holde fokus i stressede situationer
 • Har ledererfaring og kan tage hurtige beslutninger
 • Har gode samarbejdsevner og kan arbejde sammen med alle slags mennesker
 • Er ansvarsfuld og kan stå alene med ansvaret for en fuld morgenmadssal på +120 mennesker
 • Kan arbejde weekender, da det er her vi har flest gæster i morgenmadsrestauranten

Vi kan tilbyde dig:

En arbejdsplads, hvor du hurtigt bliver en del af ”Ruths Familien”, og hvor du hver dag glæder dig til at komme på arbejde og se dine kolleger og vores søde gæster samt stamgæster. Du bliver en del af et professionelt team, som er passioneret omkring at bevare hotellets værdier og høje serviceniveau. Kollegerne iblandt har vi dog en uformel omgangstone, og vi gør meget ud af at have et godt socialt samvær, og vi hjælper altid hinanden i vores daglige arbejdsgang. Derudover får du muligheden for at arbejde på et af Danmarks smukkest beliggende hoteller, og du får indblik i hotelverdenen og hvordan vi arbejder på tværs af organisationen.

Generelle arbejdsforhold:

Fuldtidsstilling (37 timer) Arbejdstider:Morgen (både hverdage og weekender)

Løn efter kvalifikationer

Tiltrædelse: Hurtigst muligt Yderligere informationer: Send din ansøgning og CV hurtigst muligt til job@ruths-hotel.dk. Ved spørgsmål ang. stillingen kan Restaurantmanager, Johan Brodersen, kontaktes på jobr@ruths-hotel.dk eller på tlf. 29 25 88 98.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende, og benytter os af retten til at fjerne jobopslaget, når den rette kandidat er fundet.