RECEPTIONIST TIL OVERDÅDIG SERVICE Ruths Hotel søger en receptionist med erfaring fra lignende stilling og passion for at levere overdådig service til vore gæster. Du er opmærksom, engageret og forstår betydningen af begrebet service, kvalitet og værtskab. Du er smilende, udadvendt og så har du 100 % fokus på at give dine gæster den absolut bedste oplevelse.

VÆRT i VERDENKLASSE. Du byder dine gæster velkommen i receptionen med viden om, at førstehåndsindtrykket lægger fundamentet for Ruths Hotel Oplevelsen. Er organiseret og vant til at arbejde med hotelbookinger (gerne i Picasso). Fortæller om faciliteter, værelser, omgivelser og mulige oplevelse til vore gæster - og tager dermed værtskab for at gøre deres ophold til noget ganske særligt. 

DIT NYE JOB. Ruths Hotel tilbyder en spændende og afvekslende helårs-fuldtidsstilling som receptionist på et hotel som for vores gæster ikke er et hotel - det er en oplevelse. Du får et attraktivt og alsidigt job på en solid og spændende arbejdsplads, hvor du - året rundt - vil møde mange spændende og glade gæster, for hvem du skal formidle oplevelserne i Gl. Skagen og på hotellet. Du vil med direkte reference til den receptionschefen, få ansvaret for en bred vifte af opgaver, herunder:

  • Ind- og udtjekning af hotellets gæster
  • Bookning af værelser via telefon og mail
  • Styring af salgskanaler
  • Styring og booking af individuelle bookinger samt konference-, selskabs- og mødebookinger mv.
  • Diverse Ad hoc opgaver

RUTHS HOTEL er en velrenommeret forretning med ordentlige arbejdsforhold og god omgangstone. Vi er et godt sammentømret team af både helårs- og sæsonansatte - både erfarne professionelle og skarpe amatører. Om sommeren kommer vi ofte tæt på de 100 ansatte - om vinteren er vi 45. Vi arbejder og har det godt sammen, og alle hjælper alle uanset fagområde og erfaring. Vi tilbyder gode løn- og arbejdsvilkår. I prøveperioden tilbyder vi et værelse og senere kan vi hjælpe med fast bolig. Send din ansøgning og/eller få mere at vide om stillingen eller send ansøgning med CV til job@slet-dette.ruths-hotel.dk. Tiltrædelse for receptionist maj måned 2019.


RECEPTIONISTELEV. Ruths Hotel søger også en lærevillig og energisk person som ønsker at uddanne sig til ovennævnte kompetencer. Som receptionistelev får du en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med det øvrige team får du en særlig plads på hotellet, hvor du vil være hotellets ansigt udadtil. Dine arbejdsopgaver under uddannelsen bliver blandt andet: 

  • Ind- og udtjekning af hotellets gæster.
  • Reservationer af individuelle gæster samt grupper.
  • Udarbejdelse af tilbud og bekræftelser til weekendophold.
  • Telefonpasning
  • Afstemning af dages salg og regnskab 

 

 Send ansøgning og CV til job@slet-dette.ruths-hotel.dk

DET LIGGER I VORES NATUR Blå himmel, hav, klit og skøn natur så langt øjet rækker. Midt i alt det ligger Ruths Hotels konferencemuligheder. Her summer det af livsglæde og aktivitet, når de mange gæster hygger sig og nyder deres ophold. Du sanser opmærksomt det hele, har styr på både omgivelser og dine gæster, som du ved, er kommet for at opleve det bedste af det bedste både hvad angår smag, nydelse og kvalitet. Fordi det at skabe gode kundeoplevelser ligger i din natur.