RUNNER TIL RUTHS BRASSERIE

Sommeren på Ruths Hotel kan noget helt unikt; fuld fart, glade gæster og en atmosfære i særklasse.

I vores travle brasserie søger vi flere runners/servicemedarbejdere under 18 år, der hen over sommeren kan være højre hånd til tjenerne. Erfaring er ikke nødvendig, til gengæld forventer vi, at du er topmotiveret til at tage ved lære og hjælpe til, hvor der er behov. Det kan være alt fra opdækning og rydning af borde til at sætte glas, varer osv. på plads. Du bliver en del af et dedikeret hold af tjenere, som med glæde lærer fra sig og værdsætter din assistance. Der er mulighed for mange arbejdstimer hele sommeren, og som en integreret del af holdet får du naturligvis også del i drikkepenge.

Du kan forvente …

  • Et spændende sommerjob med service og atmosfære i dansk verdensklasse.
  • Erfaring med gæstehåndtering, tempo og effektivitet på højeste niveau.
  • At blive en del af et dygtigt team med stor passion for både mad, vin og service.
  • En behagelig og respektfuld omgangstone.
  • Indblik i, hvordan det er at arbejde på et af Danmarks mest velrenommerede hoteller samt indblik i, hvordan der i hotel- og restaurationsbranchen tænkes kreativt både i og på tværs af afdelinger.

OBS: Vi hjælper så vidt muligt gerne med personalebolig. 

Send ansøgning samt CV til: Job@slet-dette.ruths-hotel.dk. For yderligere spørgsmål kontakt venligst Restaurantchef Johan Brodersen, ligeledes via job@ruths-hotel.dk

Vi glæder os til at høre fra dig - og er I et par venner, der gerne vil starte sammen, så gør gerne lige opmærksom på det i ansøgningen. 

 

Hvad gør Ruths Hotel til en arbejdsplads i absolut særklasse?
>> SE MERE