Stegekok til Okê

Hos Okê har vi fokus på at sammensætte specialister med forskellige kompetencer, så der naturligt skabes sparring, udvikling og inspiration. Fælles for alle på "holdet" er nysgerrighed og lysten til at udforske. Vi arbejder målrettet med at videreudvikle Gl. Skagens potentiale til at være en fremtrædende gourmetdestination i international klasse.

Vi søger en kompetent stegekok, som har erfaring og dedikation til at levere kvalitet ned til mindste detalje.
Vi er stolte af vores renommé, og samtidig tør vi at udforske nye retninger og forny os. Med Jack Cramer i spidsen er der et skarpt fokus på faglig stolthed og ægte håndværk. Med både erfarne specialister og nye talenters kreative input er vi et dynamisk hold, der er dedikeret til at skabe resultater, som vi er stolte af.

Vi forventer at du:
▪ Er beslutningsstærk og trives i et travlt miljø
▪ Er dedikeret til at levere kvalitet i mindste detalje
▪ Er udlært kok med erfaring
▪ Er topmotiveret til at indgå i et stærkt kammeratskab

 

Du kan forvente:

Et tæt samarbejde på tværs af faglighed; tjenere, bartendere, sommelier, konditorer, specialiserede kokke osv.
Vi har et super stærkt sammenhold, hvor vi tager os godt af hinanden.

Fleksible arbejdsforhold, hvor du er en del af et stort hold med mange kompetencer at tage ved lære af. Vi giver plads til ambitioner og til at udvikle de færdigheder, der er størst passion for. Herudover kan vi som en større arbejdsplads tilbyde vagtplaner ud fra individuelle ønsker, hvad enten der skal tages hensyn til fritidsinteresser, familie eller konkurrencer.

>> Se mere om, hvad der gør Ruths Hotel til en arbejdsplads i absolut særklasse.

Ved opstart kan vi tilbyde personalebolig. Opstartsdato og løn efter aftale.

Send ansøgning samt CV til: job@ruths-hotel.dk. For yderligere spørgsmål kontakt venligst køkkenchef Jack Cramer, ligeledes via job@ruths-hotel.dk.