Hos Ruths Hotel søger vi en tjener til dagsvagter

Vi søger en dedikeret tjener til morgenservering samt til frokost. Så er det dig, der skal stå for at gæsterne bliver mødt med et smil, overskud, nærhed og et hjertevarmende ”God morgen” eller "Goddag og velkommen til"? Som en del af det topmotiverede tjenerteam på Ruths Hotel har du til opgave at skabe de bedste betingelser for at alle gæster får en femstjernet oplevelse. I denne stilling er forventet arbejdstid fra kl. 07-16 eller 08-17, fem dage om ugen. 

Vores forventninger til dig

Du byder dine gæster velkommen. Er fokuseret. Fortæller om udvalget, råvarerne, historierne og alt det andet, der er med til at gøre deres ophold til noget ganske særligt. Du har en naturlig evne til at være opmærksom på dine kolleger og følge køkkenets flow samtidig med, at du er 100% opmærksom på dine gæster.

Du har arbejdet som tjener i branchen, og du interesserer dig for gastronomi og service af højeste klasse. Du er professionel, målrettet og så alligevel ”easy” og afslappet på en måde, der gør det nemt for andre at arbejde sammen med dig - og nemt for gæsterne at komme i kontakt med dig.

Du kan forvente…

Vi tilbyder et attraktivt og alsidigt job på en dynamisk og ekstraordinær arbejdsplads, hvor du vil møde mange spændende og glade gæster. Ruths Hotel er en velrenommeret forretning med ordentlige arbejdsforhold og god omgangstone. Vi er et godt sammentømret team af både helårs- og sæsonansatte. Om sommeren kommer vi ofte tæt på de 100 ansatte - om vinteren er vi 45. Vi arbejder og har det godt sammen, og alle hjælper alle uanset fagområde og erfaring. Vi tilbyder gode løn- og arbejdsvilkår. I prøveperioden tilbyder vi et værelse og senere kan vi hjælpe med fast bolig.

Skriv en ansøgning til job@ruths-hotel.dk. For yderligere spørgsmål kontakt venligst Restaurantchef Johan Brodersen, ligeledes via job@ruths-hotel.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

>> Se mere om, hvad der gør Ruths Hotel til en arbejdsplads i absolut særklasse.