Tjener - Ruths Hotel

Hos Ruths Hotel søger vi en tjener som er opmærksom, engageret og forstår betydningen af begrebet service, kvalitet og værtskab.

Du har tjek på spisekortet, du kender vinene og deres baggrund, og så har du 100% fokus på at give dine gæster den absolut bedste oplevelse.

Du byder dine gæster velkommen. Er fokuseret. Fortæller om menuerne, vinene, omgivelserne, historierne, mulighederne og alt det andet, der er med til at gøre deres ophold til noget ganske særligt. Du har en naturlig interesse for alt det, dine kolleger laver samtidig med, at du er 100% opmærksom på dine gæster. Du har arbejdet som tjener i branchen, og du interesserer dig for gastronomi, vin og andre af de nyeste tendenser og retninger på området. Du er professionel, målrettet og så alligevel ”easy” og afslappet på en måde, der gør det nemt for andre at arbejde sammen med dig - og nemt for gæsterne at komme i kontakt med dig.

Tiltrædelse snarest muligt. Du får et attraktivt og alsidigt job på en solid og spændende arbejdsplads, hvor du vil møde mange spændende og glade gæster, for hvem du skal servere mad og vine, du kan være stolt af. Ruths Hotel er en velrenommeret forretning med ordentlige arbejdsforhold og god omgangstone. Vi er et godt sammentømret team af både helårs- og sæsonansatte. Om sommeren kommer vi ofte tæt på de 100 ansatte - om vinteren er vi 45. Vi arbejder og har det godt sammen, og alle hjælper alle uanset fagområde og erfaring. Vi tilbyder gode løn- og arbejdsvilkår. I prøveperioden tilbyder vi et værelse og senere kan vi hjælpe med fast bolig. Send din ansøgning og/eller få mere at vide om stillingen som tjener på Ruths Hotel hos restaurantchef Johan Brodersen på job@slet-dette.ruths-hotel.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.