THAT'S WHAT FRIENDS ARE FOR

Tjener som er opmærksom, engageret og forstår betydningen af begrebet service, kvalitet og værtskab. Du har tjek på spisekortet, du kender vinene og deres baggrund og så har du 100 % fokus på at give dine gæster den absolut bedste oplevelse.

TJENER MED OVERBLIK Du byder dine gæster velkommen. Er fokuseret. Fortæller om menuerne, vinene, omgivelserne, historierne, mulighederne og alt det andet, der er med til at gøre deres ophold til noget ganske særligt. Du har en naturlig interesse for alt det, dine kolleger laver samtidig med, at du er 100 % opmærksom på dine gæster. Du har arbejdet som tjener i branchen, og du interesserer dig for gastronomi, vin og andre af de nyeste tendenser og retninger på området. Du er professionel, målrettet og så alligevel easy og afslappet på en måde, der gør det nemt for andre at arbejde sammen med dig - og nemt for gæsterne at komme i kontakt med dig.

AFLØSERE MED LET TIL SMIL. Du er udadvendt og kan lide at interagere med mennesker. Du trives i et miljø med højt tempo, energi og mulighed for at gøre en forskel. Du vil gerne lære servicebranchen i et miljø med glade gæster, som stiller høje forventninger til kvalitet, service og oplevelse. 


 

 

DIT NYE JOB Ruths Hotel tilbyder en spændende og afvekslende helårs-fuldtidsstilling som tjener i forbindelse med vores originale franske brasserie samt til selskaber. Tiltrædelse for tjener og tjenerelever snarest mulig. Du får et attraktivt og alsidigt job på en solid og spændende arbejdsplads, hvor du - året rundt - vil møde mange spændende og glade gæster, for hvem du skal servere mad og vine, du kan være stolt af. Ruths Hotel er en velrenommeret forretning med ordentlige arbejdsforhold og god omgangstone. Vi er et godt sammentømret team af både helårs- og sæsonansatte - både erfarne professionelle og skarpe amatører. Om sommeren kommer vi ofte tæt på de 100 ansatte - om vinteren er vi 45. Vi arbejder og har det godt sammen, og alle hjælper alle uanset fagområde og erfaring. Vi tilbyder gode løn- og arbejdsvilkår. I prøveperioden tilbyder vi et værelse og senere kan vi hjælpe med fast bolig. Send din ansøgning og/eller få mere at vide om stillingen som tjener på Ruths Hotel hos restaurantchef Michelle Hemme på job@ruths-hotel.dk.

DET LIGGER I VORES NATUR Blå himmel, hav, klit og skøn natur så langt øjet rækker. Midt i alt det ligger Ruths Hotels konferencemuligheder. Her summer det af livsglæde og aktivitet, når de mange gæster hygger sig og nyder deres ophold. Du sanser opmærksomt det hele, har styr på både omgivelser og dine gæster, som du ved, er kommet for at opleve det bedste af det bedste både hvad angår smag, nydelse og kvalitet. Fordi det at skabe gode kundeoplevelser ligger i din natur.