Udlært kok til Ruths Brasserie

Ruths Hotel søger en udlært og fagligt dygtig kok med erfaring til Ruths Brasserie. Vi har flere partier I søgefeltet blandt andet stegekok, garni, kold m.m. Vi søger også en souschef, som skal være med til at styre brasseriet, både hvad angår kvalitet og effektivitet.

Så vil du være en del af et kvalitetsbevidst og kreativt team, med egen konditor? Et sted hvor nogle af Danmarks bedste kokke er startet. Med Jack Cramer i spidsen vægter Ruths hotel håndværket højt ved bl.a. at have et stærkt hold af dygtige og erfarne kokke, eksempelvis den franske stjernekok Michel Michaud.
Vores energifyldte og travle brasserie tilbyder et bredt udvalg af klassiske franske retter a la carte, der tager udgangspunkt i Michel Michauds stil og kreationer. Yderligere har vi vores ”suggestions”-kort og 3-retters menu.

Der er tale om et spændende og alsidigt job med et dynamiske hold af udlærte kokke og elever i et travlt miljø. Her går kvalitet og effektivitet op i en højere enhed, til glæde for vores mange gæster og os selv. Vi vægter højt, at vi selv er stolte af det vi laver.

Vi forventer af dig:

  • Positiv, glad og åben personlighed
  • Trives med at have travlt 
  • Er udlært kok, med erfaring indenfor det klassiske køkken
  • Er kvalitets- og ansvarsbevidst
  • Erfaren og beslutningsstærk
  • Klar til at indgå i et dedikeret team af udlærte kokke og elever

Vi kan tilbyde:

  • En sommer med fuld fart
  • Et kanon godt sammenhold
  • Ordnede arbejdsforhold
  • En spændende og alsidig hverdag
  • Mulighed for at sætte dit præg på tingene
  • Et fundament for at udvikle dig selv og teamet

Der er mulighed for anvisning af bolig. Opstartsdato og løn efter aftale.

 

Send ansøgning samt CV til: job@ruths-hotel.dk. For yderligere spørgsmål kontakt venligst køkkenchef Jack Cramer, ligeledes via job@ruths-hotel.dk.