Privatlivspolitik, cookies og datalagring 

Når du handler eller er gæst hos Ruths Hotel A/S, kan du være helt tryg ved at bruge vores hjemmeside og services, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Vi håndterer dine data med respekt for dit privatliv, og er vores ansvar bevidst når vi behandler de oplysninger, du giver os – oplysninger som vi, naturligvis, behandler og opbevarer efter den til enhver tid gældende lovgivning.

Vi anbefaler, at du læser vores persondatapolitik herunder.

Siden er senest opdateret d. 31.05.2018

 

Persondatapolitik

Når du klikker dig ind på Ruths Hotel hjemmeside, indsamler vi oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

 

Dataansvarlig og kontaktoplysninger: 

Ruths Hotel A/S

Hans Ruths Vej 1

DK-9990 Skagen

E-mail: info@ruths-hotel.dk 

CVR 11 81 09 85 

 

Ruths Hotel indsamler oplysninger om dig på to måder: 

- Ved at du selv afgiver oplysninger - Ved brug af cookies

 

1. Ved at du selv afgiver personoplysninger 

Ruths Hotel beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber tjenester på vores hjemmesider eller tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer m.v. Vi indsamler kun identificerbare personoplysninger som navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og e-mail, når du selv giver dem.

 

1.1. Hvad bruger vi personoplysninger til 

De personoplysninger vi indsamler om dig, når du laver en reservation, foretager et køb i onlinebutikken eller modtager vores nyhedsbrev, bruges først og fremmest til at behandle dine forespørgsler og ordrer samt til at levere produkter, tjenester og service til dig.Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v., kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.Husk at enhver oplysning du afgiver — inklusiv personlig identificerbar information — i et offentligt forum som for eksempel en online-debat, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med Ruths Hotel at gøre. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.

Vi lagrer ikke persondata længere end tilladt ved lov og sletter persondata, når de ikke længere er nødvendige til ovennævnte formål.

 

1.2. Lagring af persondata 

Personoplysningerne lagres hos vores databehandler, som opbevarer og behandler persondata på vores vegne i henhold til denne privatlivspolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Hvis vi videregiver dine persondata til samarbejdspartnere i Danmark eller i tredjelande, sikrer vi os altid, at deres niveau for persondatabeskyttelse passer til de krav, vi har opstillet i denne privatlivspolitik og som følger af gældende lovgivning.

 

1.3. Samkøring af data 

Når du laver en værelsesreservation til Ruths Hotel eller giver os tilladelse til, at vi kan kontakte dig om nyheder og tilbud via telefon, brev eller elektroniske medier (e-mail, sms, mms, videobeskeder, pop-ups m.v.) samkører vi de oplysninger, du indtaster i din profil, med oplysninger indsamlet via cookies for at målrette nyheder og tilbud til dig. Ruths Hotel benytter cookies til at indsamle oplysninger om din adfærd på hjemmesider og andre digitale platforme tilhørende Ruths Hotel. 

 

1.4. Beskyttelse af personoplysninger 

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

1.5. Ændringer i behandlingen af personoplysninger 

Internettets hastige udvikling betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “senest opdateret” øverst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

 

1.6. Kontakt 

Du kan altid få udleveret den data, vi har om dig, og du har ret til at få alle personoplysninger om dig selv slettet. Ved at klikke her kan du se de oplysninger Ruths Hotel har registreret på dig i vores bookingssystem. Du kan efterfølgende selv ændre og/eller give samtykke på de oplysninger, som Ruths Hotel har i vores database.

 

2. Ved jobansøgning til Ruths Hotel

Hvis du søger en stilling hos Ruths Hotel, behandles dine oplysninger, der er afgivet i forbindelse med ansøgning. Ofte er det almindelige personoplysninger som navn, adresse, telefonnummer, e-mail og eventuelt nuværende og tidligere beskæftigelse. Din ansøgning gemmes i op til 6 måneder ved eventuelt afslag.

 

3. Ved brug af cookies 

Første gang du besøger Ruths Hotels hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. Du modtager endvidere cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på vores hjemmesider. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra - den pågældende hjemmeside kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer.

 

3.1. Ved brug af cookies 

Cookies er med til at fortælle Ruths Hotel om dit besøg og din adfærd på vores hjemmesider. For at fastlægge, hvem der besøger Ruths Hotels hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om, hvornår og hvor lang tid du besøger en hjemmeside, hvilke og hvor mange sektioner, artikler og andre produkter, du besøger, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, hvilke annoncer du ser osv. Med din tilladelse bruger vi den indsamlede information til at målrette vores direkte markedsføring til dig.

 

3.2. Hvor længe opbevarer vi cookies 

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varierende antal måneder regnet fra sidste gang du var inde på Ruths hjemmeside. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan nedenfor læse om, hvordan du kan slette cookies.

 

3.3. Hvordan undgår du cookies 

Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller underrette dig hver gang et websted anmoder om at gemme cookies. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter “cookies”.

 

4. Ansvarsfraskrivelse 

Vi tilstræber, at indholdet af hjemmesiderne er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet er komplet, korrekt eller udtryk for gældende ret. Hjemmesiderne indeholder links til andre hjemmesider tilvejebragt af tredjemand. Vi er ikke ansvarlige for tilgængeligheden eller indholdet af tredjemands hjemmesider. Vi tager forholdsregler for at sikre, at hjemmesiderne ikke indeholder virus, trojanske heste eller lignende. Vi kan imidlertid ikke garantere, at hjemmesiderne er fri for sådanne skadelige programmer. Vi kan ikke garantere, at de er 100 % beskyttet mod hacking eller lignende.