OPHOLD I HELLIGDAGENE PÅ RUTHS HOTEL

Der hviler en helt særlig ro over den karismatiske rød-hvide bygning, der gemmer på over 100 års historie fra det charmerende Gl. Skagen. Hvert år danner Ruths Hotel rammen om mange danskeres tiltrængte afbræk fra hverdagen. I forbindelse med de mange helligdage i foråret er Ruths Hotel en populær destination, hvortil gæster valfarter fra hele landet.


St. Bededagsophold

Vi beder om godt vejr i St. bededagsferien, og vi satser på solskin, blå himmel og fascinerende solnedgange i løbet af denne forlængede weekend. 

Se mere

 

 

Kr. Himmelfartsophold

Lyset over Skagen giver en følelse af, at der er lidt højere til himlen.  Det synes vi skulle være en god mulighed for at sidde på terrassen ved Ruths Brasserie og nyde en kølig drink.

Se mere

 

 

Oplev pinsesolen danse på Toppen af Danmark

Med vores pinseophold kan I opleve pinsesolen danse, når den står over grenen søndag tidlig morgen d. 31. maj - hvis du ikke er helt så morgenfrisk, kan du selvfølgelig nøjes med blot at nyde et par skønne dage i Gl. Skagen. 

Se mere


Vi ser frem til at høre fra dig

Hos Ruths Hotel er altid klar til at være behjælpelige. Så lad os endelig vide, hvad der måtte være af spørgsmål eller forespørgsler.

Giv os et kald på:
98 44 11 24


 

 

 

 

 

 

   

Følg livets gang i Gl. Skagen samt nyheder om kommende arrangementer på Ruths Hotel i løbet af året.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev

#RuthsHotel #Detliggerivoresnatur

#ruthshotel
10
9898
1
4000
4
1