De 3 menuvalg: Fiskemenu, Skagenmenu eller Ruths Oplevelsen sammensættes ud fra sæsonens ypperligste råvarer af køkkenchef Peter Frydkjær.

Fiskemenu

  Snacks & appetisere - flere serveringer

Makrel - Artiskok - Vagtelæg - Siberian

Jomfruhummer - Danske kartofler - Lardo

"Rødspætte fra hyttefad a la Ruths"
Rugbrød - Remoulade

Torsk - Agurk - Svampe

Gedeost fra Bo’s Ysteri & Tasmansk honning

Blomme - Smør - Mandel

6 retters menu - kr. 895

Tilhørende vinmenu - kr. 895

 

______________________________

Skagenmenu 

Snacks & appetisere - flere serveringer

Okse - Østers - Salat


Jomfruhummer - Danske kartofler - Lardo

"Rødspætte fra hyttefad a la Ruths"
Rugbrød - Remoulade

Kanin i 2 serveringer
Trøffel - Thybo - Marco Polo

Gedeost fra Bo’s Ysteri & Tasmansk honning

Hyben - Sweet Potato - Chili

6 retters menu - kr. 895

Tilhørende vinmenu - kr. 895

 ______________________________


Ruths Oplevelsen 

 'Hel aften på Ruths'
Champagne, Snacks, Appetisere, Menu, Vinmenu, Kaffe & Petit Four

Kr. 2.195,- pr. person

__________________________


Champagne kr. 185



 

 

 se vores vinkort

 Vi tager forbehold for ændringer i løbet af sæsonen


Ruths Hotel er en voksen form for forkælelse. 

Børn er dog hjertens velkomne, men vi anmoder om, at de bliver forventningsafstemt med, at det foregår på de voksnes præmisser. Vi anbefaler, at familier med børn benytte sig af Ruths Brasserie, hvor vi rent faktisk tilbyder en børnemenu. Vi stiller dog helt klare forventninger til at familierne selv holder øje med de yngste og ikke lader dem rende rundt mellem vore tjenere samt øvrige gæster. 

I Ruths Gourmet er børn også velkomne, men der er dog ikke en børnemenu eller menuer i halv størrelse, og de yngste gæster må dermed nyde gourmet oplevelsen på lige vilkår som de voksne. I forbindelse med selskaber på 8 personer eller flere har vi ofte mulighed for at tilbyde et separat lokale, hvor børn lidt nemmere kan få lov at være børn.