Køkkenchef Jack Cramer har sammensat to menuer ud fra sæsonens råvarer: Skagensmenu med 6 retter og Ruths Oplevelsen som en 8-retters symfoni. 


Snacks & appetisere serveres til begge menuer:

Æg – Æg – Æg

Skagen Toast

Limfjordsøsters

Fiskesuppe 

”Leverpostej”

Abstrakt Kunst

Nye Danske Kartofler – løvstikke


 

Skagenmenu 

 

Hvide Asparges – Skagen Skinke – Fyrtårnsost 

Kongekrabbe – Uldgris fra Rævhede – Havets Salat 

Pighvar – Blomkål – Comendante 

Canette – Morkler – Jus Gras  

Umodne Bær – Grønne Rabarber – Creme Fraiche

 Jordbær – Rabarber – Marenges – Polynesisk Vanilje      

 

6 retters menu - kr. 895

Tilhørende vinmenu - kr. 895



Ruths Oplevelsen 

 

Hvide Asparges – Skagen Skinke – Fyrtårnsost

Kongekrabbe – Uldgris fra rævhede – Havets Salat

Pighvar – Blomkål – Comendante   

Onglet – Beurre Blanc – Østers

Canette – Morkler – Jus Gras  

Osteservering

Umodne Bær – Grønne Rabarber – Creme Fraiche

Jordbær – Rabarber – Marenges – Polynesisk Vanilje

 

Champagne, snacks, 8-retters menu, vinmenu, kaffe/the & petit four

Kr. 2.195,- pr. person


 

Champagne kr. 185

 

 se vores vinkort

 Vi tager forbehold for ændringer i løbet af sæsonen


Ruths Hotel er en voksen form for forkælelse. 

Børn er dog hjertens velkomne, men vi anmoder om, at de bliver forventningsafstemt med, at det foregår på de voksnes præmisser. Vi anbefaler, at familier med børn benytte sig af Ruths Brasserie, hvor vi rent faktisk tilbyder en børnemenu. Vi stiller dog helt klare forventninger til at familierne selv holder øje med de yngste og ikke lader dem rende rundt mellem vore tjenere samt øvrige gæster. 

I Ruths Gourmet er børn også velkomne, men der er dog ikke en børnemenu eller menuer i halv størrelse, og de yngste gæster må dermed nyde gourmet oplevelsen på lige vilkår som de voksne. I forbindelse med selskaber på 8 personer eller flere har vi ofte mulighed for at tilbyde et separat lokale, hvor børn lidt nemmere kan få lov at være børn.