De 3 menuvalg: Fiskemenu, Skagenmenu samt Ruths Menu sammensættes ud fra sæsonens ypperligste råvarer af køkkenchef Dennis Juhl

Fiskemenu  

  • Torsk, broccoli og muslingesauce
  • Stegt jomfruhummer, syltede løg og saltet spæk
  • Skagen fisk, skorzonerrødder og kartoffel sauce
  • Fåremælksyoghurt, dild og ’’æg’’

4-retters menu 795,-
Vinmenu 650,-


Skagen Menu 

  • Torsk, broccoli og muslingesauce
  • Skagen fisk, rosenkål og kartoffel sauce
  • Stegte kalvebrisler, svampe og syre
  • Lam, skorzonerrødder og trøffel
  • Fåremælksyoghurt, dild og ’’æg’’

5-retters menu 865,- 

Vinmenu 725,-


 Ruths Menu 

  • Torsk, broccoli og muslingesauce
  • Sepia, ”peaso” og trompethatte
  • Stegt jomfruhummer, syltede løg og saltet spæk
  • Skagen fisk, rosenkål og kartoffel sauce
  • Stegte kalvebrisler, svampe og syre
  • Lam, skorzonerrødder og trøffel
  • Hvid chokolade, blåskimmel og hyben
  • Fåremælksyoghurt, dild og ’’æg’’

8-retters menu 1.295,-  
Vinmenu 1.000,-

Serveres kun til hele bordet. Bestilles inden kl. 20.00


Vi tager forbehold for ændringer i løbet af sæsonen. 

se vores vinkort