Ruths Wellness tilbyder en række skønne og effektive ansigtsbehandlinger til hudpleje og velvære med eksklusive produkter fra Ainhoa.


Effektive behandlinger udført med eksklusive produkter, der gør en synlig forskel:

Eye kollagen behandling
Eye collagen behandling: afrensning i øjenområdet, enzym peeling, eyepatches, afsluttes med eyeserum.
Ca. 30 minutter / 400 kr. 


D-Age 5 ansigtsbehandling
En ansigtsbehandling med 32% kemisk peeling som giver imponerende effekt. D-Age 5: Er et effektivt kemisk peelingssystem med 32% frugtsyre med beta-hydroxysyre og alfa-hydroxysyrer fra 5 forskellig ingredienser. Behandlingen genopliver huden ved at løfte døde overfladeceller og stimulere hudens regeneration. Denne forbindelse vil effektivt forfine udseendet af fine linjer, rynker, minimering af porer og misfarvninger. Huden bliver synligt glattere, mere stålende og ensartet hudtone.
Ca. 60 minutter / 1050 kr.  


Ruths Wellness Facial

En afstressende ansigtsbehandling, som giver velvære og forskønner din hudtilstand med produkter fra Ainhoa, som bliver udvalgt efter netop din huds behov.
Ca. 60 minutter / 750 kr. 


Ruths Wellness Luxury Facial (vi anbefaler)
Ruths Wellness Luxury Facial er til dig, der vil give din hud en ekstraordinær forkælelse. Du får en luksuriøs og ekstra lang behandling, hvor din hud forskønnes med både specialmasker og professionelle massageteknikker.
Ca. 90 minutter / 1050 kr. 


AINHOA Nourishing Facial 
En ansigtsbehandling med omsorg, velvære og sanselighed i fokus. Vi bruger blandt andet akupressur, kraniosakralterapi og bindevævsmassage. Desuden arbejdes i dybden med at fjerne spændinger og stress i ansigtsmuskulaturen, mens blodtilførslen styrkes, og ophobede affaldsstoffer udskilles. 
Ca. 90 minutter / 1050 kr.


Farvning af vipper og bryn inkl. retning. 
300 kr. 

Permanent af vipper
60 min / 500 kr. 

Voks - hårfjerning fra 30 til 60 minutter - Kontakt wellness@slet-dette.ruths-hotel.dk for valgmuligheder


Brug for hjælp?
Kontakt os på tlf
98 44 11 24

Har du spørgsmål?
Kontakt os gerne på email
info@slet-dette.ruths-hotel.dk