Ruths Wellness tilbyder massager og velværebehandlinger for alle livsnydere.

Massage aktiverer blodomløbet og kan fjerne spændinger i kroppen, hvilket giver en følelse af velvære og forcerer pulsen ned med 10 takter:

Velværemassage 
En klassiker, hvor kyndige hænder forkæler og løsner med lange strøg og dybe tag. Wellnessmassage: Ca. 30 minutter / 595 kr.
Wellnessmassage: Ca. 60 minutter / 825 kr.

Behandlingsmassage 
Dybdegående fysiurgisk massage, der løsner spændinger i kroppens muskler. Bed eventuelt om fokus på ben,ryg, skuldre eller nakke. 

Ca. 30 minutter / 700 kr.
Ca. 60 minutter / 995 kr.

 

Japansk lifting
Japansk Cosmo Lifting en ikke-kirurgisk, ikke-invasiv og naturlig metode til ansigtsløft. Japansk Cosmo Lifting kombinerer orientalske terapeuti-ske metoder, kinesisk og japansk akupressur og primitive sydamerikanske indianeres behandlingsteknikker.
Ca. 60 minutter / 845 kr.


Hot Stone Massage
Massage udført med varme lavasten, som blødgør dine muskler 
og løsner spændinger i dybden. 
Ca. 70 minutter / 995 kr.


Hovedbundsmassage
Giver dig ren nydelse, sætter gang i blodcirkulationen og løsner op for   evt. spændingshovedpine og spændinger i nakken. Inkl. décollté og nakkemassage. 
Ca. 30 minutter / 495 kr.


Mama Earth med Kalahari og Ainhoa
En sanselig og nærværende graviditets- og efterfødselsbehandling, hvor kroppen og sindet stimuleres. Vi arbejder med lymfedrænage og skønne massageteknikker, som afspænder og afstresser kroppen. 
Ca. 90 minutter / 1295 kr.

Selvvalgs-behandlinger

Tal med wellness-afdelingen om, hvad du ønsker af disse. Der bruges special produkter og olier til behandlinger,g de bliver designet til dit behov. For eksempel anti-celluite, opstrammende, afslappende og afstressende behandlinger. Eller eventuelt en varm oliemassage med velduftende havtorn, der giver afslapning, beroliger sindet og er ideel til en sensuel aromatisk massage. 

Ca. 60 minutter / 1050 kr.Ca. 90 minutter / 1395 kr.Ca. 120 minutter /1595 kr. 

Kontakt: wellness@slet-dette.ruths-hotel.dk 

Massagetag, specialteknikker og dufte med terapeutisk virkning. Behandlingerne er en behagelig oplevelser for både krop og sjæl.


Gl. Skagen idyl
En kombinationsbehandling med peeling, kropsindpakning og massage. Hvis Gl. Skagen idyllen og Ruths Hotel Oplevelsen ikke har fået din puls ned med 10 takter, så vil denne behandling give en kropslig såvel som mental velvære, der sikre et afslappende ophold. 
Ca. 90 minutter/ 1395 kr.


Hybenrose
En afstressende behandling startende med et aromabad, som hjælper dig med at finde ro og fokus, efterfulgt af en tør peeling og afsluttende med en aromamassage med rosenolie. 
Ca. 120 minutter / 1595 kr.


The Skagen Feeling
En behandling, hvor du opnår dyb afslapning, reducerer væskeophobninger (ødemer), toner huden og forener krop og sjæl i harmoni. Behandlingen er astrigerende og antioxidant og indeholder aromabad, peeling med bambus og afsluttes med en afslappende massage med Hibiscus blomster. 
Ca. 120 minutter / 1595 kr.


Ruths Wellness Body Special (vi anbefaler)
Specialudviklet i et samarbejde mellem Ruths Wellness, Ainhoa og Kalahari til særlig pleje af den skandinaviske huds behov.  

Behandlingen inkluderer: 

  • Scrub
  • Mudderindpakning
  • Specialmassage af ryggen
  • Hovedbundsmassage
  • Afsluttes med eksklusiv creme.

Hele behandlingen udføres med særlige teknikker og eksklusive
produkter, som efterlader hele din krop intenst næret og blød.
Ca. 90 minutter/1595 kr.


Ruths Wellness Relax
En afspændende rygmassage udført med varme lavasten efterfulgt af en forskønnende ansigtsbehandling med eksklusive produkter samt afslapning for hovedbund og hænder sikrer dig en uforglemmelig følelse af velvære og indre ro.
Ca. 120 minutter/1795 kr.


Deep Relax aromabad for to
Afslut eller start en dejlig velværedag med din partner i et pragtfuldt
aromabad for to. En dejlig, helende duft, dæmpet belysning, tempereret vand, et glas bobler og lidt lækkert til ganen gør en allerede skøn dag endnu skønnere.
Ca. 30 minutter/795 kr. for to personer.

Kontakt: wellness@ruths-hotel.dk Brug for hjælp?
Kontakt os på tlf
98 44 11 24

Har du spørgsmål?
Kontakt os gerne på email
info@slet-dette.ruths-hotel.dk