MENU

 

Pias Vinterhave

Perle Blanche – Yuzu – Honning – Wasabi

Kammusling – Klorofyl

Grønne Asparges – Stenbiderrogn

Pighvar – Miso – Yuzu Kosho

Røget Ål – Chawanmushi – Dashi

Vagtel – Vin Jaune

Morkel – Kalvebrissel – Gastrique

Lam fra Pyrenæerne – Ratatouille – Jus

Thybo – Lardo – Hvide asparges

Agen svesker – Kokos – Lime

Havtorn – Crème Fraiche – Melasse

Pris pr. person 1.995,-

 

 

 

 


VINMENU & VINKORT

 

Vores vinmenu tilpasses de enkelte retter. 
Pris pr. person 1.995,-

 

Vi tilbyder ligeledes et varieret vinkort.
>> Se vinkort

 

SMAGSINDTRYK DER KOMPLEMENTERER

Intet er tilfældigt, og alt er tænkt ind i sammenspillet mellem menuens sammensætning og de dertil anbefalede drikkevarer. I vores vinmenu er valget af hver enkelt vin truffet ud fra, hvad der bedst muligt komplimenterer den specifikke ret. Ofte vil det være selve retten, der får tilført ekstra nuancer i kraft af vinen. I andre tilfælde vil det være vinen, som opnår et helt særligt smagsudtryk i kombination med maden. Det kan være i allerførste tår såvel som ved eftersmagen, hvor balancen rammer det perfekte.

I tråd med de gastronomiske aspekter er al vin på vores menu af højeste kvalitet. Hver vin er særligt udvalgt på baggrund af dens særlige karakter. Eksempelvis ved at være fra en producent, som på fornem vis repræsenterer et vindistrikts terroir, en specifik druesort og eller fremstillingsmetode. Et kendetegn for udvælgelsesprocessen er, at hver sommelier bringer deres egne erfaringer i spil. Med deres ekspertise vurderes vinene i sammenspil med den tiltænkte rets smagsnuancer. I den forbindelse er vi bevidste om vores eget perspektiv, hvilket kan have betydning for, hvilke typer vin der afprøves. Som et naturligt led i processen afprøves der af denne grund altid interessante alternativer. Herved sikrer vi, at det ikke blot er klassiske valg, men en kombination, hvor målsætningen om at finde det bedst tænkelige match ligeledes vil kunne udvide horisonten.

Det er samme nysgerrige tilgang til at udforske, som gør sig gældende i udarbejdelsen af vores juice menu – der er mere end blot et alkoholfrit alternativ. Disse kreationer producerer vi selv helt fra bunden, hvilket giver nærmest uanede kreative muligheder. Med udgangspunkt i sæsonens mest smagfulde råvarer er hver juice specialdesignet til den enkelte ret. I kombination med de specifikke nuancer fra maden er de udviklet til at understøtte og i høj grad intensivere smagsoplevelsen. 

 

 

OKE & Okê

Ønskes en unik, gastronomisk helhedsoplevelse, så tilbyder vi et sejlads på den autentiske fiskekutter OKE,
hvor dagens fangst bringes i spil i aftenens signaturmenu i Okê. >> Se mere om OKE


 

Okê - Gl. Skagen - Tlf: +45 9844 1124 - E-mail: info@slet-dette.Oke-restaurant.dk
Instagram - Facebook