MENU
Efterårs sæson
Skoven & Heden
Jordskok – Foie Gras – Alba
Modnet Dådyr – Dashi – Okêsietra
Vildsvin – Toshimi Togarashi – Consommé
Chawanmushi – Karl Johan - Rokuniku
Fasan – Kål - Morkel
Gåselever – Teriyaki – Hengemte Solbær
Krondyr – Kantarel – Enebær
Gran – Thybo – Røget Dådyr
Fåremælk – Vild Timian - Skovsyre
Pris pr. person 1.995,-
VINMENU & VINKORT
Vores vinmenu tilpasses de enkelte retter.
Pris pr. person 1.995,-
SMAGSINDTRYK DER KOMPLEMENTERER
Hos os er intet overladt til tilfældighederne. Hvert element er nøje overvejet, så der opstår et perfekt samspil mellem menuens retter og de nøje udvalgte drikkevarer. I vinmenuen er hver vin håndplukket med det formål at fremhæve smagsnuancerne i maden på bedst mulige vis. Nogle gange løfter vinen retten til nye højder, andre gange er det maden, der fremhæver vinens særlige karaktertræk. Det kan være i det første nip, hvor balancen går op i en højere enhed, eller i eftersmagen, der runder måltidet af med en perfekt harmoni.
Alle vine på vores kort er valgt for deres unikke kvaliteter. Fra producenter, der med stolthed repræsenterer deres distrikts terroir, druesorter og særlige produktionsmetoder. Vores sommelierer bruger både erfaring og intuition i udvælgelsen og afprøver altid spændende alternativer for at sikre, at vi ikke blot holder os til det klassiske, men også tør gå nye veje. Målet er altid at skabe det ideelle match, der kan overraske og udvide horisonten – og måske endda give dig en helt ny oplevelse.
Det er samme nysgerrige tilgang til at udforske, som gør sig gældende i udarbejdelsen af vores juice menu – der er mere end blot et alkoholfrit alternativ. Disse kreationer producerer vi selv helt fra bunden, hvilket giver nærmest uanede kreative muligheder. Med udgangspunkt i sæsonens mest smagfulde råvarer er hver juice specialdesignet til den enkelte ret. I kombination med de specifikke nuancer fra maden er de udviklet til at understøtte og i høj grad intensivere smagsoplevelsen.
FRACTION MENU
Skoven & Heden
Havtorn – Arbequina – Stracciatella
Fasan – Kål – Morkel
Krondyr – Kantaral – Enebær
Fåremælk – Vild Timian – Skovsyre
Pris pr. person 1.495,-
inkl. vinmenu
OKE & Okê
Ønskes en unik, gastronomisk helhedsoplevelse, så tilbyder vi et sejlads på den autentiske
fiskekutter OKE, hvor dagens fangst bringes i spil i aftenens signaturmenu i Okê.
>> Se mere om OKE