Danish
English

   

 

 

 

 


MENU

 

 

Efterårs sæson


Skoven & Heden

Jordskok – Foie Gras – Alba

Modnet Dådyr – Dashi – Okêsietra

Vildsvin – Toshimi Togarashi – Consommé

Chawanmushi – Karl Johan - Rokuniku

Fasan – Kål - Morkel

Gåselever – Teriyaki – Hengemte Solbær

Krondyr – Kantarel – Enebær

Gran – Thybo – Røget Dådyr

Fåremælk – Vild Timian - Skovsyre

Pris pr. person 1.995,-

 


VINMENU & VINKORT

 

 

Vores vinmenu tilpasses de enkelte retter. 

Pris pr. person 1.995,-

 

 

 

Vi tilbyder ligeledes et varieret vinkort.

>> Se vinkort

 

SMAGSINDTRYK DER KOMPLEMENTERER

Hos os er intet overladt til tilfældighederne. Hvert element er nøje overvejet, så der opstår et perfekt samspil mellem menuens retter og de nøje udvalgte drikkevarer. I vinmenuen er hver vin håndplukket med det formål at fremhæve smagsnuancerne i maden på bedst mulige vis. Nogle gange løfter vinen retten til nye højder, andre gange er det maden, der fremhæver vinens særlige karaktertræk. Det kan være i det første nip, hvor balancen går op i en højere enhed, eller i eftersmagen, der runder måltidet af med en perfekt harmoni.

Alle vine på vores kort er valgt for deres unikke kvaliteter. Fra producenter, der med stolthed repræsenterer deres distrikts terroir, druesorter og særlige produktionsmetoder. Vores sommelierer bruger både erfaring og intuition i udvælgelsen og afprøver altid spændende alternativer for at sikre, at vi ikke blot holder os til det klassiske, men også tør gå nye veje. Målet er altid at skabe det ideelle match, der kan overraske og udvide horisonten – og måske endda give dig en helt ny oplevelse.

Det er samme nysgerrige tilgang til at udforske, som gør sig gældende i udarbejdelsen af vores juice menu – der er mere end blot et alkoholfrit alternativ. Disse kreationer producerer vi selv helt fra bunden, hvilket giver nærmest uanede kreative muligheder. Med udgangspunkt i sæsonens mest smagfulde råvarer er hver juice specialdesignet til den enkelte ret. I kombination med de specifikke nuancer fra maden er de udviklet til at understøtte og i høj grad intensivere smagsoplevelsen. 

 

 

FRACTION MENU

 

Skoven & Heden

Havtorn – Arbequina – Stracciatella 

Fasan – Kål – Morkel

Krondyr – Kantaral – Enebær

Fåremælk – Vild Timian – Skovsyre

 

Pris pr. person 1.495,-
inkl. vinmenu

 

OKE & Okê

Ønskes en unik, gastronomisk helhedsoplevelse, så tilbyder vi et sejlads på den autentiske
fiskekutter OKE, hvor dagens fangst bringes i spil i aftenens signaturmenu i Okê. 
>> Se mere om OKE


 

Okê - Gl. Skagen - Tlf: +45 9844 1124 - E-mail: info@slet-dette.Oke-restaurant.dk
Instagram - Facebook