ÅRSTID: EFTERÅR
Menuen føres som regel i september, oktober & november
Efteråret bringer os tættere på naturens vilde side med fokus på skovens og hedernes overflod.Vi henter inspiration fra det danske landskabs rige dyreliv og præsenterer en menu, der afspejler årstidens dybde og varme gennem vildtretter. Hver ret er en hyldest til skoven og heden, hvor vildtet, de vilde svampe og efterårets andre naturressourcer står i centrum, fri for havets indflydelse.
I vildtsæsonens højde fejrer vi efterårets råvarer med en menu, der indfanger naturens intense og rustikke smagsnuancer. Fra hjorte og fasaner til skovens svampe, er alt nøje udvalgt for at afspejle sæsonens særegne karakter.
Vi har bevidst valgt at udelade fisk og skaldyr, så efterårets rige jord- og skovpræg kan dominere menuen. Her handler det om ren, uforfalsket smag, der bringer efterårets autentiske råvarer til live.
BORDRESERVATION
Bordreservation kan foretages via telefon og e-mail: +45 9844 1124 / info@ruths-hotel.dk
Vores personale er desuden behjælpelige ved ethvert spørgsmål eller forespørgsel.


ÅBNINGSTID
Åbent hver fredag & lørdag
(Lukket uge 28, 29 & 30)
Okê er åben fra kl. 18.00 med mulighed
for bordreservation i fastsatte intervaller.
Første åbningsdag er 31. januar 2025.
Sidste åbningsdag er 13. december 2025.
AFBESTILLING
Bordreservationer skal senest afbestilles 10 dage før ankomst. Ved annullering af reservationen herefter, forbeholder vi os retten til at opkræve 1.200,-
pr. person, for afbestilling efter annulleringsfristen.
STEMNING & STIL
Atmosfæren i Okê indbyder til fokus, fordybelse og nydelse af stemning og de gastronomisk detaljer. I den sammenhæng forventes det, at gæster ikke er højlydte samt at de ankommer velklædte.

Okê - Gl. Skagen - Tlf: +45 9844 1124 - E-mail: info@Oke-restaurant.dk
Instagram - Facebook