De nyrenoverede værelser på Ruths Strandhotel er nu indviet, og vi glæder os over at hotellet igen fyldes med liv og atmosfære. Det historiske badehotel fra 1910 har gennemgået en forvandling siden december sidste år, hvor samtlige værelser er blevet totalrenoveret. Naturligvis med største respekt for hotellets historie og bygningsmæssige særpræg. Ruths Strandhotel er i høj grad kendetegnet ved, at omgivelserne indbyder til ro og refleksion. Det er ligeledes at sted, der for mange stamgæster, repræsenterer et utal af minder og traditioner, hvilket har haft stor betydning for, hvordan hotellet kunne gives et nyt frisk pust.

Værelserne er blevet totalrenoveret. Alt fra klinkerne på badeværelset og farven på væggene til gardiner, møblement og det øvrige interiør.
Der er også tænkt kreativt i forhold til at udnytte det enkelte værelses særpræg og naturlige lysindfald. Via farvevalg og de hvide træpaneler
langs væggene er der desuden tydelige referencer til stilen fra et klassisk badehotel. 

Der har været fokus på højeste kvalitet og komfort. Det kommer eksempelvis til udtryk ved senge fra DUX, designerborde og lamper samt elegante kurvemøbler.

De karakterfulde trægulve er velbevarede i nysleben tilstand samt at udvalgte skabe, borde og kommoder er blevet istandsat, således de bidrager til hotellets autentiske atmosfære.

På badeværelserne indgår træpaneler samt de udvalgte nuancer på væggene i et elegant sammenspil med mere moderne klinker såvel som de øvrige faciliteter.

Naturen i og omkring Gl. Skagen er en tydelig inspirationskilde, hvor netop himlen, havet, sandet og naturens øvrige farver elegant
komplementerer hinanden. Det kommer eksempelvis til udtryk ved væggenes grønne, blå og sandfarvede nuancer.

Denne kobling til naturens nuancer bliver desuden komplimenteret af hotellets uovertrufne udsigt.

 

Mod øst ser man hen over Gl. Skagens karakteristiske hustage med unikke gavle og utallige flagstænger, der skyder op i landskabet.

Mod syd har man bl.a. udsigt henover Strandgalleriet, vinbaren og Ruths Hotel samt Sømærket på toppen af bakken ude i horisonten.

Udsigten mod vest strækker sig over det bakkede terræn, hvor de lave
huse er spredt ud i landskabet med de høje klitter i baggrunden.

Rettes blikket mod nord, er havet, himlen og horisonten i fuldt panorama, smukt komplimenteret af de røde tegltages hvide kanter og skorstene.


Følg årets gang i Gl. Skagen samt nyheder og arrangementer på Ruths Hotel.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev