Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev. 

Vi tilbyder tre vidt forskellige vinsmagninger, der alle vil kunne udvide horisonten i forhold til viden om vin, og som måske endda kan rokke lidt ved smagspræferencer. Det er naturligvis også muligt at få skræddersyet en vinsmagning med et specifikt udgangspunkt eller fokus.


Vinsmagning med specifik fokus på glassets indvirkning på smag såvel som duft. Udvalget af vine gør det tydeligt, hvilken betydning glasset kan have på smagsnuancerne.

Pris pr. person 395,-

Der findes utallige præferencer i forhold til vin. Ved denne smagning introduceres det bedste fra to forskellige verdner, når europæiske vine vurderes overfor oversøiske.

Pris pr. person 595,-

En eksklusiv bourgogne-smagning med fokus på områder og stilarter. Med både klassiske og alternative vine fra området er der rig mulighed for at smage sig frem til egne favoritter.

Pris pr. person 795,-


Til vores "Kaviar & champagne"-smagning såvel som vores whisky-smagning introduceres et eklusivt sortiment, hvilket suppleres af ekspertviden og nærværende værtskab. Disse smagninger skræddersyes ud fra jeres præferencer.

I forbindelse med vores kokkeskole er der garanti for kyndig vejledning og hands-on erfaring med at skabe gastronomi på højeste niveau.
>> SE MERE


Vores reception tager med glæde imod spørgsmål og forespørgsler.
Ved behov sætter vi jer også gerne i direkte kontakt med vores eksperter
på de respektive områder, så vi herved kan sikre højeste kvalitetsniveau.
OBS: Alle vores smagninger tager udgangspunkt i min. 6 deltagere.

 

OKE & Okê

En kombination af maritim autenticitet og gastronomi på absolut højeste niveau.

>> SE MERE

Ud i landskaberne

Vi tilbyder aktiviteter på stranden, i klitterne, skoven, heden eller ned langs kysten.

>> Se mere