Ruths Wellness tilbyder en række specielbehandlinger. Absolut forkælelse fra tå til top i kombinationspakker designet for totaloplevelsens skyld:

Vakuum - Terapi (Nyt)

Vakuumterapi er en effektfuld behandling og lindring af forskellige symptomer, som opstår i forbindelse med kredsløbsforstyrrelser. Blodcirkulationen forbedres markant, hvilket øger blodgennemstrømningen især til kroppens ekstremiteter (arme, hænder, ben og fødder). Vakuumterapi er primært til personer, der ønsker symptomlindring som følgerne af kroniske sygdomme hvor symptomerne bl.a. er kramper i ben, kolde fødder, hævede fødder og ben, misfarvning af huden på fødder og ben eller nedsat sårheling på fødder og ben.

Ved vakuumterapi udsættes kroppen for undertryk i forskellige frekvenser. Skiftevis undertryk og normalt atmosfærisk tryk træner og udvider blodkarrene. Herved forbedres blodomløbet og antallet af de små blodkar (kapillærer) forøges. Derudover udskilles ophobede affaldsstoffer (lymfedrænage).

Priser:

1 behandling 450 kr.
5 turs kort 2000 kr.
10 turs kort 3500 kr.

(5 og 10 turs kort er personlige da de ligger til grund for et behandlingsforløb.)

 

Læs om anbefalinger fra Vacuum - terapi

 

Ruths Wellness Body Special (vi anbefaler)
Specialudviklet i et samarbejde mellem Ruths Wellness og Ainhoa og Kalahari til særlig pleje af den skandinaviske huds behov. Behandlingen inkluderer:

  • Scrub
  • Mudderindpakning
  • Specialmassage af ryggen
  • Hovedbundsmassage
  • Indsmøring i cremer

Hele behandlingen udføres med særlige teknikker og eksklusive produkter, som efterlader hele din krop intenst næret og blød.
Ca. 90 minutter / 1595 kr.


Ruths Wellness Relax
En afspændende rygmassage udført med varme lavasten efterfulgt af en forskønnende ansigtsbehandling med eksklusive produkter samt afslapning for hovedbund og hænder sikrer dig en uforglemmelig følelse af velvære og indre ro.
Ca. 120 minutter / 1795 kr.


Deep Relax aromabad for to 
Afslut eller start en dejlig velværedag med din partner i et pragtfuldt aromabad for to. En dejlig, helende duft, dæmpet belysning, tempereret vand, et glas bobler og lidt lækkert til ganen gør en allerede skøn dag endnu skønnere. 
795 kr. for to personer.


Mama Earth med Kalahari og Ainhoa 
En sanselig og nærværende graviditets- og efterfødselsbehandling, hvor kroppen og sindet stimuleres. Vi arbejder med lymfedrænage og skønne massageteknikker, som afspænder og afstresser kroppen. Vi benytter certificerede økologiske og naturlige olier og cremer fra Kalahari og Ainkoa i denne behandling. Behandlingen er designet til gravide men kan modtages af alle.
Ca. 90 minutter / 1295 kr.


På toppen af wellness med det hele 
På toppen af Danmark skal den ultimative velvære- og skønhedsbehandling selvfølgelig hedde "På toppen af wellness". Dette er en ypperlig kombinationsbehandling på ca. 4½ time, hvor du bogstavligtalt vil føle velvære fra top til tå. Dit sind, din krop, dine hænder og fødder samt ansigtet sendes gennem en uforglemmelig oplevelse af eksklusive wellnessbehandlinger. Behandlingen består af Aromabad, body scrub/peeling og wrap, olie hovedbundsmassage, helkropsmassage, hånd og forbehandling samt afsluttende ansigtsbehandling.  
Ca. 270 minutter / 3500 kr.


Brug for hjælp?
Kontakt os på tlf
98 44 11 24

Har du spørgsmål?
Kontakt os gerne på email
info@slet-dette.ruths-hotel.dk