Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev.Et møde med nuancer

På Ruths Hotel er vi drevet af et personale, som med lige dele passion og faglig stolthed ønsker at levere kvalitet i alle aspekter.
Enhver gæst kan derfor forvente et konsekvent højt niveau – fra ankomst til afrejse. Dette gør sig i højeste grad også gældende for de mange gæster, der kommer i forbindelse med arbejde. Hvad end formål eller anledning er, så står vi klar til at tilpasse ud fra jeres behov. Der bliver taget hånd om jer, og vi gør os umage for at sikre komfort såvel som nærværende værtskab. Dette komplementeres af eminent gastronomi, dedikeret service og en storslået natur, hvilket sikrer at Ruths Hotel er et mødested med massevis af nuancer.

Gastronomi & velsmag

På Ruths Hotel går vi ikke på kompromis med kvaliteten, heller ikke selvom der skulle være et tætpakket program. Hos os er der eksempelvis lagt op til, at der afsættes tid til at nyde en god frokost, og de søde sager til eftermiddagskaffen skal kunne sikre forfriskende smagsnuancer. En middag i Ruths Brasserie eller vores restaurant Okê er desuden en uovertruffen oplevelse for alle sanser.

Komfort & velvære

Vi tilbyder seks karakteristiske mødelokaler med komforten helt i top. I tillæg er alle vores værelser nyistandsatte og det samme gælder vores brasserie, pejsestue og restaurant. Her i 2023 kan vi desuden tilbyde opgraderede faciliteter i Ruths Wellness. Der er fri adgang hele dagen, så hvad end det er en morgendukkert, et afbræk eller en belønning efter en veloverstået arbejdsdag, så er der ideelle rammer for at få fornyet energi.


Smagning & kokkeskole

Vores kokke og tjenere deler med glæde ud af deres viden og gejstring for de kvalitetsråvarer, som vi anvender. I den sammenhæng tilbyder vi alt fra kokkeskole til diverse smagninger; vin, kaviar, champagne etc.

>> SE MERE

Ud i landskaberne

Den storslåede natur i og omkring Gl. Skagen giver ideelle betingelser for afbræk og aktiviteter på stranden, i klitterne, skoven eller heden.
Vi tilbyder desuden off-road ture langs kysten og ud i det blå.
  

>> Se mere

OKE & Okê

Oplev Skagen fra søsiden med et sejlads på den charmerende fiske-kutter OKE, og afslut en spektakulær dag med signaturmenu i Okê.
En kombination af maritim autenticitet og gastronomi på 1. klasse.

>> SE MERE