Nyd den optimale kombination af forretning og forkælelse

Der hviler en helt særlig ro over den karismatiske rød-hvide bygning, der gemmer på over 100 års historie fra det charmerende Gl. Skagen. Hvert år danner Ruths Hotel rammen om mange danskeres tiltrængte afbræk fra hverdagen. Hvad end det gælder sommer- eller vinterperioden, er Ruths Hotel en populær destination i det nordjyske, hvortil gæster valfarter fra hele landet.

Det samme gør sig gældende for de mange gæster, der kommer i forbindelse med arbejde. Ruths Hotel har igennem årene dannet de helt rette rammer for store beslutninger, udvikling af strategier, indgåelse af aftaler samt opbygning af netværk såvel som venskaber. Netop de ikoniske rammer i kombination med storslået natur, dedikeret service og en uhøjtidelig stemning gør, at Ruths Hotel er meget mere end bare et mødested.

 

Få timer eller flere dage

Vores dedikerede service og høje niveau samt de naturskønne omgivelser er med til at sikre jer ideelle rammer for at udføre et godt stykke arbejde.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, alt fra korte dagsmøder til flere dages ophold. Hvad enten det gælder forretningsmøder, kurser, bestyrelsesmøder eller eksempelvis strategiseminar, så står vi på Ruths Hotel altid klar til at tilpasse til netop jeres ønsker.Ideelle omgivelser

Med et ophold hos Ruths Hotel kan I opleve, hvilken indflydelse inspirerende omgivelser kan have på udbyttet. Hotellets mødefaciliteter indbyder både til arbejdsro og fordybelse. Omgivelser og atmosfære kan desuden oplagt danne grundlag for nye perspektiver og visioner.

”Her er fred og ro, tid til refleksion og samtidigt højt til loftet. Omgivelserne skaber en helt speciel stemning.”


Kontraster, nydelse og ny energi

 

Ruths Hotel er placeret ud til Gl. Skagens klitter, strand og det vilde Vesterhav. Mellem møderne kan energien derfor med fordel tankes op med lidt frisk havluft ved stranden. Når dagens arbejdsopgaver er forbi, er der mulighed for at nyde en afslappende stund i hotellets wellness-afdeling.

Under opholdet vil I også have mulighed for at forkæle jer selv og jeres medarbejdere på hotellets to restauranter, der enten byder på en sublim gastronomisk oplevelse i Okê eller et lille stykke af Frankrig hos Ruths Brasserie.

Med en placering midt i den storslåede natur er der massevis af muligheder for aktiviteter, der giver et afbræk og sikrer fornyet energi. Hvad end I ønsker fysiske udfordringer eller kulturelle oplevelser, så hjælper vi med at tilrettelægge dette. 

”Vi glæder os til at danne rammen om jeres næste besøg”.

Følg årets gang i Gl. Skagen samt nyheder og arrangementer på Ruths Hotel.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev