Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev. 

Hvad end passagererne er fra ind- eller udland, så vil en sejlads med OKE være en oplevelse uden sidestykke. Denne traditionelle danske fiskekutter fra 1946 er istandsat med største respekt for de originale detaljer. Fra maj til september er OKE til rådighed i forbindelse med møder og eksklusive arrangementer - til kaj såvel som til søs.


De autentiske rammer som OKE tilbyder gør det ideelt at afholde events, som vil blive husket. I den forbindelse kan OKE anvendes som venue i Skagen Havn - uden at skulle lægge fra land.

Skift mødelokalet ud med OKEs karakteristiske kahyt, og stik afsted til søs. Kaffe, sødt etc. serveres undervejs, og oppe på dæk er der frit udsyn, nye perspektiver, frisk havluft og inspiration til store tanker.

På en ekspedition ud på det åbne hav er "alle i samme båd", hvilket kan skabe en særlig kemi og atmosfære. Den friske havluft kan desuden suppleres af snacks fra Okê, og herved sikre en maritim oplevelse i særklasse.


Oplev en helt særlig rejse på det smukke hav ombord på det historiske fiskefartøj, OKE. Under den klare, blå himmel, omgivet af frisk havvind og i godt selskab, vil du mærke roen brede sig i sjælen.
OKE tilbyder en unik 2-3 timers havnerundfart for private grupper - op til 12 personer.

Forkæl dig selv med et glas udsøgt champagne og lækre snacks, som friske, bæredygtigt producerede lakseforretter fra Skagen Salmon, salte overraskelser fra Slagter Munk eller en hjemmelavet, sød delikatesse fra Iscaféen. Undervejs får du mulighed for at lære om havnens industri og nyde den betagende udsigt over Skagens kystlinje med Kongevillaen og Det gamle fyrtårn - set fra havet.

OKE er også ideel til mindre møder, såsom bestyrelses- eller kundemøder. 
Kombinér oplevelsen med en frokost i havnen eller en tur til Grenen. Denne oplevelse på OKE er virkelig noget ud over det sædvanlige, hvor hyggeligt samvær og smukke omgivelser skaber minder for livet.

 


Vores reception tager med glæde imod spørgsmål og forespørgsler.
Vi står vi klar til at tilpasse jeres behov og sikre oplevelser i særklasse.

OBS: Ved sejlads med OKE kan der maks. være 12 gæster.

 

Læs mere om OKE her på siden:
www.okeskagen.com

 

 

 

    

Smagning & nydelse

Vi kan tilbyde alt fra kokkeskole til diverse smagninger; vin, kaviar, champagne etc.

>> SE MERE

Ud i landskaberne

Vi tilbyder aktiviteter på stranden, i klitterne, skoven, heden eller ned langs kysten.

>> Se mere