Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev. 

Hvad end passagererne er fra ind- eller udland, så vil en sejlads med OKE være en oplevelse uden sidestykke. Denne traditionelle danske fiskekutter fra 1946 er istandsat med største respekt for de originale detaljer. Fra maj til september er OKE til rådighed i forbindelse med møder og eksklusive arrangementer - til kaj såvel som til søs.

 


De autentiske rammer som OKE tilbyder gør det ideelt at afholde events, som vil blive husket. I den forbindelse kan OKE anvendes som venue i Skagen Havn - uden at skulle lægge fra land.

Skift mødelokalet ud med OKEs karakteristiske kahyt, og stik afsted til søs. Kaffe, sødt etc. serveres undervejs, og oppe på dæk er der frit udsyn, nye perspektiver, frisk havluft og inspiration til store tanker.

På en ekspedition ud på det åbne hav er "alle i samme båd", hvilket kan skabe en særlig kemi og atmosfære. Den friske havluft kan desuden suppleres af snacks fra Okê, og herved sikre en maritim oplevelse i særklasse.


Skagens position som Danmarks største fiskerihavn trækker tråde bagud såvel som fremad i tiden. OKE vidner om stolte traditioner, og i Okê sikres det høje kulinariske niveau af de daglige leverancer af fiskfanget fisk- og skaldyr. Med udgangspunkt i disse elementer tilbyder vi, hvad der kan betegnes som "danmarks mest eksklusive fisketur". Her sørger vores personale for højeste niveau af service fra det øjeblik i stiger om bord. Foruden fiskeri vil der være rig mulighed for at nyde de storslåede omgivelser såvel som appetizers og forfriskninger. De fisk der fanges ude på åbent hav bringes efterfølgende i spil af vores kokke til aftenens signaturmenu i Okê. Med andre ord en ekstraordinær, gastronomisk helhedsoplevelse.

 


Vores reception tager med glæde imod spørgsmål og forespørgsler.
Vi står vi klar til at tilpasse jeres behov og sikre oplevelser i særklasse.
OBS: Ved sejlads med OKE kan der maks. være 12 gæster.

Læs mere om OKE her på siden:
www.okeskagen.com

 

 

 

    

Smagning & nydelse

Vi kan tilbyde alt fra kokkeskole til diverse smagninger; vin, kaviar, champagne etc.

>> SE MERE

Ud i landskaberne

Vi tilbyder aktiviteter på stranden, i klitterne, skoven, heden eller ned langs kysten.

>> Se mere