Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev.Karakteristik og atmosfære

På Ruths Hotel er der højt til loftet, plads til store armbevægelser samt tid og ro til fordybelse såvel som nydelse. Vi tilbyder seks karakteristiske mødelokaler, der hver har deres egen unikke historie og særpræg. Fælles for dem alle er vores høje service og komfort.


Pavillonen

Dette unikke ottekantede lokale har en helt særlig atmosfære. Via de høje vinduespartier er der udsigt til Gl. Skagens gule idylliske huse såvel som det blå hav og himmel.

>> Se mere


Dagmar-salen

Beliggende i hovedbygningen "Vesterhus" i forlængelse af Okê og med egen indgang fra pejsestuen. AV-udstyr tilgængeligt og plads til 40 personer.  

>> Se mere

Tjærehuset

Tjærehuset er en tilbygning til det gamle redningshus fra 1850. I dette moderne mødelokale er alle former for AV-udstyr til rådighed, og der er plads til 28 personer.

>> Se mere


Salon 2

Vores mindste mødelokale med plads til 6 personer. Beliggende i hovedbygningen med udsigt til terrassen mod øst, hvorved der er naturligt lysindfald fra morgenstunden.

>> Se mere

Redningshuset

Denne bevaringsværdige redningsstation er i dag omdannet til et lille museum. Dette stemningsfyldte lokale har ved det historiske langbord plads til hele 15 personer på hver side.

>> Se mere


Det Gule Hus

I Det Gule Hus er der direkte udsigt til Gl. Skagens klitlandskab og det kendte sømærke. Huset kan lejes som mødelokale, hvorved leje af de 3 soveværelser indgår.

>> Se mere


I vores nyetablerede vinrum er det muligt at
afholde vinsmagning og mindre events.

>> Se mere

 

Følg årets gang i Gl. Skagen samt nyheder og arrangementer på Ruths Hotel.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev