Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev.Ruths Magasinet

Et inspirerende og informativt magasin, der giver et dybere indblik i vores hotel og de mange spændende tiltag, vi arbejder på. Magasinerne byder på en række artikler, der spænder fra vores personale, gæster, til de fascinerende og mere personlige historier. Der er spændende opskrifter fra vores eget menukort, så du kan give dig i kast med et kulinarisk eventyr hjemme i dit eget køkken og meget, meget mere.

Vores magasin er kendt for sin høje trykkvalitet, med smukke fotografier og et stilfuldt layout, der afspejler hotellets æstetiske standarder. Hvert nummer er designet til at være en fornøjelse at læse og bladre igennem, hvilket gør det til en væsentlig del af din oplevelse.


Du kan finde magasinet på hotellet, eller læse den nyeste udagve - samt de tidligere udgaver her.


Ruths Magasin 2022

I denne udgave kan du læse om Oke, båden der har masser at byde på, styling af værelserne på Ruths Hotel med Tine Hindrup, hotellets mange sale og mødefaciliteter, lækre opskrifter og meget mere.

SE MERE

Ruths Magasin 2023

I denne udgave kan du læse om Ruths wellness med fokus på behandligerne, installationen af det nye komfur i Brasseriet, konditorkunst som klassisk håndværk, lækre opskrifer og meget mere

SE MERE

Ruths Magasin 2024

I denne udgave er fokus rettet mod Green Key certificering og i nye elbiler, Michel Michaud fortæller historien om hvordan han endte hos Ruths Hotel, Sømærket har fokus på lækker cider og meget mere.

SE MERE


 

 

 

Følg årets gang i Gl. Skagen samt nyheder og arrangementer på Ruths Hotel.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev