Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev.   

Ambitiøs tjener til Okê

Vi søger en tjener til en helårsstilling, som kan indgå i vores dedikere team af tjenere. Hos Okê har vi fokus på at sammensætte specialister med forskellige kompetencer, så der naturligt skabes sparring, udvikling og inspiration. Fælles for alle på "holdet" er nysgerrighed og lysten til at udforske. Dette gælder ikke mindst for vores team af tjenere, der arbejder målrettet med at sikre en serviceoplevelse i særklasse.

Vi er stolte af vores renommé, og samtidig tør vi at udforske nye retninger og forny os. Sammenspillet mellem gastronomi og de særligt udvalgte vine og øvrige drikkevarer stiller krav til faglighed, specialviden og ikke mindst passion. Hos Okê har vores tjenere herved rig mulighed for at bringe deres indsigt i spil.  

 

Vi forventer at du:

▪ Er dedikeret til at levere service på højeste niveau
▪ Evner at tilpasse betjening til gæstens præferencer
▪ Er udlært tjener med erfaring
▪ Naturlig interesse for vin og gastronomi
▪ Er topmotiveret til at indgå i et stærkt kammeratskab

 

Du kan forvente:

Kollegaer der med faglig stolthed ønsker at højne niveauet i servicefaget. Et tæt samarbejde på tværs af; tjenere, bartendere, sommelier, konditorer, specialiserede kokke osv. Vi har et super stærkt sammenhold, hvor vi tager os godt af hinanden.

Fleksible arbejdsforhold, hvor vi som en større arbejdsplads kan tilbyde vagtplaner ud fra individuelle ønsker, hvad enten der skal tages hensyn til fritidsinteresser, familie eller andet. Der er primært talte om weekend- og aftenvagter i Okê. Herudover vil der være vagter i forbindelse med frokost og aften i Ruths Brasserie.

>> Se mere om, hvad der gør Ruths Hotel til en arbejdsplads i absolut særklasse.

 

 

Ved opstart kan vi tilbyde personalebolig. Opstartsdato og løn efter aftale.

Send ansøgning samt CV til: job@slet-dette.ruths-hotel.dk. For yderligere spørgsmål kontakt venligst restaurantchef Johan Brodersen, ligeledes via job@slet-dette.ruths-hotel.dk.