Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev.
På Ruths Hotel arbejder vi målrettet på at kvalitet afspejles i alle aspekter. I den sammenhæng er vi yderst begejstrede for at kunne tilbyde vores gæster komfort og køreglæde på højeste niveau, når de lejer bil via os. Vores Volvo XC60 hybrid-model udmærker sig ved at sikkerhed og bæredygtighed er i førersædet. Med bl.a. automatgear, autopilot og Bluetooth-opkobling bliver køreturen desuden ekstra komfortabel, og valgmuligheden mellem hybrid- og ren elkørsel gør det nemt og bekvemt at køre afsted med omtanke for miljøet.

Med henblik på at tilbyde vores gæster den allerbedste service har vi indgået et samarbejde med Pedersen & Nielsen samt Flexleasing.nu. Foruden et målrettet fokus på kvalitet, så har alle parter det til fælles, at hver kunde får en skræddersyet løsning, der passer til netop deres præferencer. 


Ruths Hotel tilbyder gæster, der ankommer med fly til Aalborg Lufthavn, mulighed for at leje den nye Volvo XC60Ved et større selskab kan vi herudover tilbyde vores Opel Vivaro, der har plads til i alt 8 passagerer. Ved ankomst afhentes bilnøgle i receptionen ved Aalborg Airport Hotel, som ligger lige overfor lufthavnen. Bilen er parkeret på én af Ruths Hotels egne parkeringspladser foran ankomsthallen.

Denne simple udlejningsprocedure gør det muligt at komme fra København til Skagen på godt og vel to timer.

Begge varianter udlejes ved at kontakte receptionen på Ruths Hotel. I den forbindelse oplyses flynummer og forventet ankomsttid. Udlejning af bil er pr. døgn og kun med returlevering, hvilket vil sige, at bilen skal køres tilbage til Aalborg Lufthavn, hvor den efterlades med en fuld benzintank.

Under opholdet er det muligt at oplade bilen via hotellets ladestandere>> se mere.

 

Pris for Volvo XC60 pr. døgn inklusiv forsikring kr. 600,-

Pris for Opel Vivaro pr. døgn inklusiv forsikring kr. 1.000,-


 

 

Leje af vores biler foretages ved at kontakte receptionen direkte.
Skulle der være spørgsmål eller særlige forespørgsler, så står vi
som altid klar til at være behjælpelige.

Giv os et kald på:
98 44 11 24