Som første hotel i Danmark blev Ruths Hotel allergicertificeret 1. december 2009, og fik dermed også blåstemplingen af ECARF (European Center for Allergy Research Foundation).'

Som gæst på hotellet betyder det bl.a. at du bor på et hotel liggende i skønne omgivelser tæt på strand, saltvand og søluft. Samtlige værelser, lejligheder og huse er indrettet med trægulve, det er ikke tilladt at medbringe husdyr og hovedparten af værelserne er ikke-rygerværelser.

Vi har automatisk udluftning i hovedparten af badeværelserne og alle værelser og lejligheder har vinduer og terrassedøre i palæstil, der alle kan åbnes efter behov.

De fleste værelser og lejligheder har desuden udgang til terrasse eller balkon og terrænet omkring hotellerne er primært marehalm og hybenbuske. Værelser og lejligheder kan desuden indrettes med allergisengetøj alt efter gæstens behov.

Vores morgenbuffet har et stort og varieret udvalg af alt fra frugt til hjemmelavet marmelade og alle rundstykker, brød og kager kommer fra eget bageri.

I restauranterne er der som altid mulighed for at spise et dejligt måltid mad - det være sig frokost, middag eller en større gourmetmenu, og er der specielle behov og hensyn at tage står vores personale til rådighed og hjælper gerne.

I hotellets wellnessafdeling har vi et stort udvalg af behandlinger og mange af produkterne vi behandler med er f.eks. økologiske.

Som allergiker ved man, hvad der er en udfordring i hverdagen, og vores veluddannede personale står klar til at hjælpe.
 

Handicapcertificering

Ruths Hotel har 5 ud af 5 mulige stjerner for vores handicapvenlighed på Handi Travel:

https://handi-travel-info.dk/Rejsemaal.aspx?id=193