Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev.



 
Vi udmærker os ikke ”bare” ved at være et landskendt hotel med service og gastronomi af højeste klasse.
Vores ambition er drevet af dedikerede medarbejdere, og vi ønsker at være et fyrtårn i branchen.
Det kan siges med få ord:

▪ Kvalitet skal afspejles i alle aspekter.

▪ Vi er stolte af vores renommé.

▪ Vi har kompetencerne til at udvikle vores fag.

▪ Vi har modet til at udforske.

▪ Vi tør forny os.

Gennem årerne har Ruths Hotel uddannet utallige kokke og tjenere, som har taget karrieren videre i spændende stillinger hos restauranter på allerhøjeste niveau i ind- og udland. Der er også dem, der har startet egen restaurant eller ligefrem flere restauranter. Det er ikke tilfældigt, og det skyldes den faglige indsigt, det høje tempo og den store variation – som lige netop Ruths Hotel kan tilbyde.

”Investér 1, 2 eller 10 på Ruths Hotel, og tag din karrierer i præcis den retning, som du dagdrømmer om.” 
Det er lidt af en påstand, men vi står inde for det, og vi guider dig hele vejen.

Hvor kan du ellers få:


Erfaring med både et tempofyldt brasserie, en anmelderrost gourmet-restaurant, klassiske selskaber og skræddersyede events.

Fleksible arbejdsforhold, hvor du er en del af et stort hold med mange kompetencer at tage ved lære af. Vi giver plads til ambitioner og til at udvikle de færdigheder, der er størst passion for. Herudover kan vi som en større arbejdsplads tilbyde vagtplaner ud fra individuelle ønsker, hvad enten der skal tages hensyn til fritidsinteresser, familie eller konkurrencer.
 

Det allerbedste udstyr, lige fra køkkenknive til kogebord. Der er fokus på de helt små detaljer, og alt skal være i top. Det er derfor en nødvendighed ikke at gå ned på udstyr. I 2021 har vi eksempelvis totalrenoveret vores brasseriekøkken, hvilket både har givet opdateret ”grej” og arbejdsglæde.
 

Storslået natur lige udenfor døren. Vores placering ved Vesterhavet midt i det idylliske Gl. Skagen er ikke kun attraktivt for vores gæster. De imponerende omgivelser bliver aktivt anvendt af personalet. Det er naturligvis oplagt at udnytte løberuter gennem terrænet, MTB-spor i klitplantagen og de mange muligheder for aktiviteter på stranden/havet. Effekten af en gåtur gennem de karakteristiske landskaber skal bestemt heller ikke undervurderes. Herudover arrangerer vi ture med svampejagt, indsamling af bær, urter og alt det andet unikke, som området har at byde på.

 
Et tæt samarbejde
på tværs af faglighed; tjenere, bartendere, sommelier, konditorer, specialiserede kokke osv. Vi har et super stærkt sammenhold, hvor vi tager os godt af hinanden. Det gælder både dem med mange års anciennitet og de nystartede. Som nyansat får man sig en ”buddy”, og du vil derfor også opleve at blive en del af holdet allerede på ankomstdagen.

OBS: Vi tilbyder desuden personalebolig - hvilket gør opstarten nem.

 
Indsigt og oplevelser
, som du ganske enkelt ikke kan få andre steder! Vi har en oprigtig begejstring for råvarer, vin osv. af allerhøjeste kvalitet, og vi har derfor et tæt samarbejde med særligt udvalgte leverandører. I den forbindelse arrangerer vi ture med fagligt indhold, både til lokale fiskere, niche producenter og eksempelvis vingårde og Rungis i Frankrig. Til de ekstra eventyrlystne kan vi desuden via vores netværk tilbyde korte og længere praktikophold på flere af de bedste restauranter i verden.  

 
Viden om det hele.
Vores faglige stolthed gør, at vi forholder os til det gode håndværk. Hos os får du med andre ord erfaring i forhold til at arbejde med hele dyr og fisk, og vi giver dig indblik i de store og små sammenhænge. Vi giver dig herudover viden om bl.a. bagværk, konditorkunst og fermentering. Men også avancerede gastronomiske tekniker, som eksempelvis at koge en fond fra bunden samt personlige opskrifter og tricks.